Ce-aţi spune de un Nissan Juke având siglă şi design Renault?

Autor: Oraan Mărculescu 04 apr. 2012 Știri auto
Ce-aţi spune de un Nissan Juke având siglă şi design Renault?

Vânzările sub aşteptări ale SUV-ului Renault Koleos (maşină realizată în colaborare cu partenerul sud-coreean Samsung) au dus la concluzia că francezii ar trebui să apeleze la partenerul de alianţă Nissan, un adevărat specialist al domeniului SUV şi crossover.

Britanicii de la Auto Express au informaţii conform cărora Renault umează să folosească micul crossover Nissan Juke pentru a oferi publicului un model propriuVEZI AICI RANDĂRILE.

Faţă de Juke, noul crossover francez ar urma să ofere un design mai convenţional, cu o imagine de marcă în spiritul celei inaugurate de conceptul DeZir. De altfel, cei de la Renault au prefigurat intenţia de a intra pe teritoriul crossover chiar la Salonul Auto Geneva 2011, prin conceptul Renault Captur.

Evident, gama de motorizări şi transmisii va fi aceeaşi ca la Nissan Juke, în timp ce interiorul va fi realizat într-o notă personalizată, urmând a se diferenţia şi el destul de mult diferit de al modelului japonez. Noul crossover Renault ar urma să apară peste cel puţin 2 ani şi se pare că va fi doar primul din noua gamă de SUV-uri pe care Renault o va dezvolta pe baza modelelor Nissan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide