Ce pedeapsă a primit un șofer care transporta ilegal persoane?

Autor: Marius Vișan 12 iun. 2020 Știri auto
Ce pedeapsă a primit un șofer care transporta ilegal persoane?

Un gorjean în vârstă de 60 de ani a rămas fără propriul autoturism pe o perioadă de șase luni. El a fost prins de polițiști în timp ce efectua curse ilegale de transport persoane.

S-a întâmplat în localitatea Rovinari, Gorj. Șoferul a fost amendat și a rămas fără dreptul de utilizare a autoturismului.

6 luni fără mașină

„Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Rovinari au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitate, în timp ce efectua transport rutier public de persoane, contra-cost, cu un autoturism, pe ruta Rovinari – Bâlteni, fără a deține autorizație taxi valabilă sau copie conformă valabilă.

Conducătorul auto a fost sancționat conform prevederilor Legii 38/2003, privind transportul în regim de taxi şi de închiriere, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și a celor două plăcuțe cu numărul de înmatriculare, totodată fiind dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autoturismului în cauză, pe o perioadă de 6 luni“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj, preluat de Adevarul.ro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide