Cea mai excentrică dotare din lume – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

 


Oricine poate să viseze cu ochii deschişi, iar producatorul britanic de automobile Bentley nu este o excepţie. Viziunea lor în privinţa maşinilor autonome este atât de evoluată încât vor să introducă printre ”dotări” şi o hologramă a unui majordom, conform Autoblog.com.

Fotografia de alături nu este doar o imagine photoshopată de un admirator al mărcii britanice, ci o imagine oficială eliberată de Bentley, care descrie cum vor arăta maşinile lor peste douăzeci de ani de acum încolo.

Conceptul “Future of Luxury” este munca echipei de design Bentley condusă de germanul Stefan Sielaff. Sielaff  lucrează de zeci de ani în acest domeniu, printre clienţii său numărându-se Audi, Volkswagen şi Mercedes-Benz. Sielaff se află din 2015 la Bentley, iar echipa sa lucrează intens la conceperea maşinilor de lux care vor apărea în viitor. 

Ce ar mai putea include maşinile Bentley din viitor, pe lângă holograma unui valet, sunt dotări care deja există pe unele autoturisme: lumina ambientală şi touchscreen pentru sistemul audio. Cel mai probabil portierele vor fi prevăzute cu dispaly-uri pe care vor rula diverse imagini, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. 
Comentarii
Inchide