Cea mai excentrică dotare din lume – FOTO

Autor: Marius Vișan 26 apr. 2016 Știri auto

 


Oricine poate să viseze cu ochii deschişi, iar producatorul britanic de automobile Bentley nu este o excepţie. Viziunea lor în privinţa maşinilor autonome este atât de evoluată încât vor să introducă printre ”dotări” şi o hologramă a unui majordom, conform Autoblog.com.

Fotografia de alături nu este doar o imagine photoshopată de un admirator al mărcii britanice, ci o imagine oficială eliberată de Bentley, care descrie cum vor arăta maşinile lor peste douăzeci de ani de acum încolo.

Conceptul “Future of Luxury” este munca echipei de design Bentley condusă de germanul Stefan Sielaff. Sielaff  lucrează de zeci de ani în acest domeniu, printre clienţii său numărându-se Audi, Volkswagen şi Mercedes-Benz. Sielaff se află din 2015 la Bentley, iar echipa sa lucrează intens la conceperea maşinilor de lux care vor apărea în viitor. 

Ce ar mai putea include maşinile Bentley din viitor, pe lângă holograma unui valet, sunt dotări care deja există pe unele autoturisme: lumina ambientală şi touchscreen pentru sistemul audio. Cel mai probabil portierele vor fi prevăzute cu dispaly-uri pe care vor rula diverse imagini, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide