Conceptul Volkswagen Golf Sportsvan, confirmat pentru Frankfurt

Autor: Tudor Rus 09 sept. 2013 Știri auto

Cei de la Volkswagen au publicat primele imagini şi informaţii oficiale despre conceptul Golf Sportsvan, ce urmează să fie prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt  săptămâna aceasta. Prototipul prefaţează o nouă generaţie VW Golf Plus.

Cu toate acestea, conceptul Sportsvan este cu 134 mm mai lung decât actualul Golf Plus şi cu 83 mm mai lung decât un Golf 7 în cinci uşi, în vreme ce ampatamentul a crescut cu 48 de mm.

Toate aceste creşteri favorizează un volum al portbagajului de 498 de litri, cu 74 de litri mai mare decât precedesorul său. Bancheta din spate este rabatabilă fracţionar 60/40 şi poate fi glisată astfel încât pot fi câştigaţi adiţional 87 de litri pentru depozitare.

Conform Volkswagen, conceptul poate fi dotat cu şase versiuni de motorizare, cu puteri ce variază între 85 şi 150 CP. Dintre toate, cel mai economic pare să fie propulsorul 1.6 TDI BlueMotion de 110 CP, ce promite un consum mediu teoretic de 3,7 l/100 km.

Vă vom ţine la curent cu noutăţile legate de conceptul Volkswagen Golf Sportsvan odată cu lansarea oficială a prototipului la Salonul Auto de la Frankfurt 2013.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide