Concursul de Eleganță de la Pebble Beach a fost anulat

Autor: ProMotor 24 apr. 2020 Știri auto
Concursul de Eleganță de la Pebble Beach a fost anulat

Concursul de Eleganță de la Pebble Beach (California) a fost anulat. Evenimentul, care era unul dintre cele mai prestigioase și exclusiviste de acest fel, a căzut victimă epidemiei de coronavirus și temerilor privind răspândirea virusului.

Concursul de Eleganță de la Pebble Beach ar fi trebuit să marcheze anul acesta 70 de ani de istorie. Evenimentul, care ar fi trebuit să se desfășoare pe 16 august, reprezenta o încununare a unui alt eveniment de marcă al universului auto – Monterey Car Week. În urma anulării manifestărilor din acest an, ediția cu numărul 70 a Concursul de Eleganță de la Pebble Beach se va desfășura anul viitor, pe 15 august.

„Sănătatea și siguranța tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea Concursului este prioritatea noastră numărul 1, ceea ce a determinat această decizie dificilă”, a declarat Bill Perocchi, CEO al Pebble Beach Co. potrivit unui comunicat publicat pe site-ul evenimentului. „Ne dăm seama că anularea evenimentului va dezamăgi multă lume, dar suntem încrezători că este o decizie corectă în aceste circumstanțe unice”, a mai spus Perocchi.

Concursul de Eleganță de la Pebble Beach este văzut ca unul dintre cele mai exclusiviste  ale lumii auto. Evenimentul se desfășoară în fiecare an pe circuitul de golf de la Pebble Beach și atrage un număr de peste 15.000 de cunoscători și pasionați. Ediția din acest an ar fi trebuit să aibă ca punct de atracție o expoziție cu mașinile câștigătoare ale trofeului Best of Show. Acum, acestea vor putea fi admirate abia în 2021. Toate tichetele cumpărate pentru ediția din acest an rămân valabile pentru 2021, cu toate că, din păcate, nu toți cumpărătorii vor mai fi alături de noi anul viitor pentru a putea participa.

Concursul de eleganță californian urmează tendința altor manifestări automobilistice care au fost anulate sau amânate din cauza epidemiei de coronavirus. Printre acestea amintim saloanele auto de la Geneva, New York și Detroit, sau chiar Concursul de Eleganță de la Villa d’Este.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide