Coronavirusul lovește din nou! Cursa de Formula 1 și salonul auto din China, amânate

Coronavirusul lovește din nou! Cursa de Formula 1 și salonul auto din China, amânate

Autor: ProMotor acum 4 luni Știri

A închis uzine, a adus afaceri în pragul falimentului și acum amână evenimente importante. Cursa de Formula 1 programată pentru luna aprilie se amână pentru o data încă nestabilită. Salonul Auto de la Beijing, programat pentru sfârșitul lunii aprilie, este și el sub semnul întrebării.

Marele Premiu al Chinei era programat să aibă loc în weekend-ul 17-19 aprilie, dar epidemia de coronavirus le dă peste cap planurile organizatorilor, afectând financiar Marele Circ.

Organizatorul competiției, Juss Sports Group, a solicitat official amânarea în urma discuției cu reprezentanții Federației de Automobilism și Motociclism Sportiv din Republica Chineză, la scurt timp de la momentul în care Organizația Mondială a Sănătății a declarat stare de urgență la nivel global. Astfel, Federația Internațională de Automobilsm a fost nevoită să accepte cererea de amânare pentru a se asigura că sănătatea celor implicați, dar și a fanilor, nu este pusă în pericol.

În pragul unei amânări se află și Salonul Auto de la Beijing, programat pentru 21-30 aprilie. Un anunț oficial referitor la mutarea acestuia la o data ulterioară este doar o chestiune de timp, scrie presa britanică.

Coronavirusul a lovit și la Barcelona. Mobile World Congress, cel mai mare târg dedicat telefoniei mobile, programat în perioada 24-27 februarie, a fost anulat, după ce nume grele ale industriei (Facebook, Sony, Nokia, Amazon, Intel etc.) au anunțat că nu vor mai face deplasarea din cauza epidemiei.Comentarii
Inchide