O femeie speriată de epidemia de coronavirus a trimis o mașinuță teleghidată să cumpere mâncare

Autor: ProMotor 13 feb. 2020 Știri auto

O femeie din China, speriată de epidemia de coronavirus, a trimis o mașinuță teleghidată să cumpere de mâncare. Femeia a ales să nu iasă din apartament.

Galerie foto

Chen Tao a atașat o remorcă de o mașinuță teleghidată și i-a dat drumul pe ușă. Vehiculul echipat cu microfon și două camera video s-a deplasat pe o distanță de 400 de metri, până la o brutărie, apoi s-a întors.

Înainte de a da drumul mașinii cu baterii la cumpărături, posesoarea acesteia și-a scris numărul de telefon pe remorcă, astfel încât cei de la magazine să o poată contacta dacă au nevoie.

La revenire, Tao a dat cu spray dezinfectant pe vehiculul teleghidat înainte de a-l aduce în casă cu prețioasa încărcătură: chifle proaspete.

Orașul în care locuiește Chen Tao este Jinan, la aproximativ 850 de kilometri de Wuhan, locul în care a izbucnit epidemia. Imaginile surprinse de camera montată pe mașina de jucărie arată străzile pustii ale orașului. Autoritățile le-au cerut localnicilor să evite să iasă din casă pentru a evita îmbolnăvirea cu virusul care a provocat deja peste 1.000 de decese. Peste 40.000 de persoane doar din China au fost infectate cu virusul și cel puțin 25 de state au confirmat cazuri.

Epidemia are un impact uriaș și asupra industriei auto. Toți producătorii care au uzine în China au recurs la oprirea temporară a producției. Sunt afectați și cei care nu produc mașini acolo, dar depind de furnizori chinezi.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide