Cum se face acordeon o Dacia 1310. Versiunea filmată în Câmpulung Moldovenesc – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Teste de impact cu Dacia 1300 probabil că aţi mai văzut, dar de data această vă punem la dispoziţie un clip video cu imagini reale ale unui accident în care o Dacie este făcută acordeon chiar pe un drum public.

Adevărul.ro a publicat acum câteva zile o ştire în care anunţa că un autoturism Dacia 1310, opri pe marginea drumului, a fost izbit puternic de un camion. Partea bună este că şoferul Daciei a scăpat doar cu răni uşoare.

Accidentul, care se putea sfârşi tragic, s-a produs sâmbătă, 30 iulie, în oraşul sucevean Câmpulung Moldovenesc. Un bărbat aflat la volanul unui autoturism Dacia a scăpat cu răni uşoare după ce maşina sa a fost spulberată de un camion.

Accidentul s-a petrecut pe strada Calea Transilvaniei, din oraşul sucevean Câmpulung Moldovenesc. Şoferul Daciei, în vârstă de 66 de ani, a frânat pentru a trage vehiculul pe partea dreaptă a drumului, însă fără a semnaliza. Din spate a venit un camion şi a lovit puternic Dacia. Dacă ne uităm cum arată maşina după impact ne dăm seama că doar o minune a făcut ca şoferul Daciei să scape nevătămat.
Comentarii
Inchide