Cum se face acordeon o Dacia 1310. Versiunea filmată în Câmpulung Moldovenesc – VIDEO

Autor: Marius Vișan 02 aug. 2016 Știri auto

 


Teste de impact cu Dacia 1300 probabil că aţi mai văzut, dar de data această vă punem la dispoziţie un clip video cu imagini reale ale unui accident în care o Dacie este făcută acordeon chiar pe un drum public.

Adevărul.ro a publicat acum câteva zile o ştire în care anunţa că un autoturism Dacia 1310, opri pe marginea drumului, a fost izbit puternic de un camion. Partea bună este că şoferul Daciei a scăpat doar cu răni uşoare.

Accidentul, care se putea sfârşi tragic, s-a produs sâmbătă, 30 iulie, în oraşul sucevean Câmpulung Moldovenesc. Un bărbat aflat la volanul unui autoturism Dacia a scăpat cu răni uşoare după ce maşina sa a fost spulberată de un camion.

Accidentul s-a petrecut pe strada Calea Transilvaniei, din oraşul sucevean Câmpulung Moldovenesc. Şoferul Daciei, în vârstă de 66 de ani, a frânat pentru a trage vehiculul pe partea dreaptă a drumului, însă fără a semnaliza. Din spate a venit un camion şi a lovit puternic Dacia. Dacă ne uităm cum arată maşina după impact ne dăm seama că doar o minune a făcut ca şoferul Daciei să scape nevătămat.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide