Dacia și Renault se alătură luptei împotriva coronavirusului

Autor: ProMotor 27 mart. 2020 Știri auto
Dacia și Renault se alătură luptei împotriva coronavirusului

Dacia și Renault se alătură luptei împotriva coronavirusului și sprijină eforturile medicilor pentru limitarea răspândirii virusului. Ca și alți reprezentanți ai industria auto din România și din lume, Dacia și Renault sunt alături de medici și autorități pentru a-i ajuta să lupte împotriva epidemiei.

Groupe Renault România susține lupta împotriva pandemiei COVID-19 și pune la dispoziția spitalelor din România, sub formă de sponsorizare, în acord cu Ministerul Sănătății, 100 de mașini Dacia și Renault. Autoturismele vor fi folosite pentru deplasările personalului medical și auxiliar, în situații de urgență identificate de către autorități la nivel național.

Inițiativa Groupe Renault România vine la scurt timp după ce Trust Motors făcea un anunț similar, la o scară mult mai mică, însă. Ne bucurăm să vedem că industria auto, chiar și în aceste momente grele în care fabricile au fost practic închise iar producătorii auto trec prin momente dificile, ajută eforturile medicilor în lupta împotriva coronavirusului.

Groupe Renault România merge mai departe și vorbește despre eforturile industriei auto din România, care încearcă să găsească soluții pentru a putea produce, în loc de mașini și subansamble, materiale sanitare de primă necesitate.

„Încă de la debutul crizei sanitare, industria auto din România caută să identifice soluții de creștere a capacităților de producție pentru măști textile, viziere, soluții dezinfectante și piese pentru ventilatoare”, se mai arată în comunicatul Groupe Renault România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide