DeLorean DMC-12 se întoarce sub forma unui ceas de colecție

Autor: Andreea Ditcov 08 dec. 2022 Știri auto

DeLorean DMC-12 este un clasic al anilor 1980, una dintre emblemele epocii pop-disco. Modelul a fost popularizat după apariția în cadrul francizei Universal Pictures, în pelicula „Back to the Future”.

Mizând pe popularitatea mașinii de acum mai bine de 40 de ani, REC Watches a lansat o nouă creație, ceasurile SPX DeLorean, realizate din piese recuperate din mașina DMC-12 a lui John Z, scrie motor1.com. Ceasurile de colecție vor putea fi achiziționate doar de un număr limitat de oameni, ceea ce le face un must-have atât pentru fanii DMC-12, cât și pentru cei ai filmului „Back to the Future”.

Cât costă ceasul în ediție limitată?

Ceasul SPX DeLorean este, desigur, fabricat în Elveția și vine cu un sistem automat. Din punct de vedere al designului, în afară de finisajul din oțel inoxidabil al carcasei, ceasul seamănă cu silueta automobilului DMC-12 atunci când este privit de sus. Curelele de cauciuc sunt dotate cu crestături care amintesc de detaliile mașinii de colecție, în timp ce banda de cauciuc de pe partea laterală a ceasului amintește de mulurile laterale ale automobilului.

În cele din urmă, indexul minutelor face o referire la roțile cu turbine ale modelului DMC-12, proiectate de Giugiaro, în timp ce designul carcasei este inspirat de modelul distinctiv al luminilor din spate în formă de grilă. După este menționat de producător, ceasul nu este doar inspirat de emblematicul DMC-12, ci este, de fapt, o parte a mașinii reale. Mai exact, piesa de rezistență a fost încorporată în cadranul ceasului, având o funcție dublă în design ca marcator de minute, indicate de liniile sale gravate.

Ceasul este comercializat online pentru prețul de 1995 de euro. Lista de comenzi a fost deschisă la începutul acestei luni, însă cei care plătesc pentru piesa de colecție se vor putea bucura de noua achiziție abia din martie 2023, perioada de livrare fiind de aproximativ patru luni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: recwatches.com


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide