DS 3 Crossback este cel mai chic SUV de mici dimensiuni – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 28 sept. 2023 Știri auto

DS este producătorul premium al ramurii franțuzești a Grupului Stellantis și construiește modele cu adevărat interesante. Cel mai mic SUV al său, DS 3 Crossback, iese în evidență prin designul său îndrăzneț și elegant.

DS 3 este cel mai mic model al producătorului auto francez și, probabil că și cel mai carismatic. De regulă, modelele DS evocă un aer elegant, cu foarte multe elemente cromate și blocuri optice care ne aduc aminte de niște bijuterii. DS 3 nu face excepție, dar abordează design-ul care a consacrat brandul într-o manieră mai puțin serioasă.

Facelift-ul lui DS 3 Crossback se diferențiază printr-o parte frontală actualizată cu lumini de zi noi, faruri noi, cu tehnologie LED Matrix, dar și grila restilizată. Fiind un exemplar bine echipat, a primit și cele mai mari jante, cu diametrul de 18 inch. De asemenea, observăm și protecțiile din plastic pentru extremitățile mașinii, care au scopul de a accentua faptul că mașina este un SUV, fie el și de mici dimensiuni.

DS 3 Crossback – Luxul francez în formă compactă

Dacă exteriorul este special, interiorul este, cu siguranță, ceva aparte. Motivul diamantului este prezent peste tot, de la gurile de ventilație, la butoane și diferitele comenzi de pe bord. Chiar dacă este o mașină mică, scaunele sunt tapițate cu piele Nappa, iar motivul curelei de ceas, întâlnit și pe alte modele DS, este prezent și pe DS 3 Crossback.

Printre dotările acestei mașini se numără head-up display-ul, sistemul audio Focal Electra și scaunele cu masaj. În plus, mașina beneficiază de un tablou de bord complet digital și un ecran central cu diagonala de 10 inch. Acesta are conectivitate cu Android Auto și Apple CarPlay, așa cum ne putem aștepta de la o mașină modernă. De asemenea, mașina dispune și de camere 360 cu rezoluție foarte bună.

În configurația testată de noi, cu motorul de 1,2 litri, pe benzină, ce produce 130 CP și cutia automată cu 8 rapoarte, noul DS 3 Crossback are un preț de listă de 41.000 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide