După ce au furat sarea, hoţii vând acum pubelele în care se ţinea materialul antiderapant

Autor: ProMotor 11 ian. 2020 Știri auto
După ce au furat sarea, hoţii vând acum pubelele în care se ţinea materialul antiderapant

După ce au furat sarea folosită la deszăpezire, hoţii au furat şi pubelele în care era ţinut materialul antiderapant, în Galaţi, şi au mers cu ele să le vândă. Un bărbat de 32 de ani a fost prins când încerca să vândă o pubelă cu 20 de lei.

Ideea autorităţilor locale din Galaţi de a amplasa containere cu material antiderapant nu s-a dovedit a fi prea bună, deoarece în oraş nu a nins, însă pubelele au atras atenţia hoţilor.

Dacă în cazul dispariţiei pubelelor cu sare, de acum câteva săptămâni, hoţul nu a fost prins, furtul unui container cu material antiderapant a fost identificat. Un bărbat de 32 de ani a fost prins în flagrant când intenţiona să vândă pubela cu 20 de lei.

Un bărbat din Galați este cercetat penal pentru furt calificat, după ce a furat o pubelă cu material antiderapant de pe domeniul public. La Sfârșitul anului trecut, Primăria Galați a amplasat mai multe pubele încărcate cu sare antiderapantă în vecinătatea majorității blocurilor din oraș. Mai multe pubele de acest tip au fost furate până acum.

”Polițiștii locali au depistat un bărbat de 32 ani, din Galați, care a sustras o pubelă ce conținea material antiderapant (sare), de la punctul de colectare a deșeurilor menajere, situat în spatele halelor din Piața Micro 17, pubelă pe care a vândut-o pentru suma de 20 de lei. În acest caz, polițiștii locali au întocmit actele procedurale, care au fost predate împreună cu persoana în cauză și obiectul corp delict, Secției nr. 3 Poliție Națională, în vederea continuării cercetărilor”, precizează Poliția Locală Galați.

Pubelele cu material antiderapant au fost instalate în luna decembrie de Primărie în toate cartierele din oraşul Galaţi. Acestea au fost amplasate în punctele de colectare a deşeurilor cu scopul de a fi folosite de asociaţiile de proprietari pentru înlăturarea poleiului. În oraș nu a nins, în schimb hoții care au furat sarea s-au bucurat de inițiativa Primăriei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide