Un bărbat de 62 de ani a rămas fără mașină. Hoții au găsit cheile în contact și au plecat cu ea

Autor: ProMotor 22 feb. 2021 Știri auto
Un bărbat de 62 de ani a rămas fără mașină. Hoții au găsit cheile în contact și au plecat cu ea

Un bărbat de 62 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a rămas fără autoturismul pe care a parcat-o pe o stradă din oraş.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală, ce se afla parcat pe strada Plevnei.

Mașina a fost lăsată neasigurată și cu cheile în contact

Cu ocazia activităților desfășurate de polițiști, autoturismul în cauză a fost depistat în scurt timp pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Târgu Jiu, la volanul acestuia fiind identificat un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Autoturismul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scopul folosinței, iar față de bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, polițiștii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj, informează Adevarul.ro.

Autoturismul a fost recuperat și predat persoanei vătămate

Pentru a preveni furturile de și din autoturisme, Poliția Română vă recomandă să poansonați roțile autoturismelor în scopul identificării în cazul furturilor! De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să achiziționeze sistem de alarmare sau antifurt.

Este recomandată asigurarea autoturismelor prin încuierea ușilor. Atunci când părăsiți autoturismul, nu lăsaţi la vedere, în interiorul acestora, obiecte de valoare: genți de voiaj, poșete, borsete, genți tip „Diplomat”, aparatură electronică, telefoane mobile etc., și nu plecați din mașină până când cheia nu a fost scoasă din contact.

Parcaţi autoturismele numai în locuri bine iluminate, în locuri unde pot fi observate în permanenţă de către alte persoane, nu în locuri dosnice, izolate din punct de vedere al traficului stradal.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide