Goodyear ocupă din nou o poziţie de top

Autor: Dan Vache 25 mart. 2009 Știri auto
Goodyear ocupă din nou o poziţie de top

Printre companiile listate de revista Fortune în categoria “Cele Mai Admirate Companii producătoare de componente auto”, Goodyear a fost cea mai bine clasată companie producătoare de anvelope din lume, fiind numărul 1 în clasamentul companiilor din Statele Unite şi numărul 2 la general. 

În categoria Accesorii pentru Vehicule Motorizate la nivel global, Goodyear a ocupat fie prima poziţie fie poziţia secundă în cinci din cele nouă atribute cheie măsurate. Goodyear a fost numărul 1 în utilizarea bunurilor corporate şi la responsabilitate socială, şi numărul 2 la inovaţie, calitatea produselor şi serviciilor şi competitivitate globală.

Printre companiile din Statele Unite listate în categoria globală, Goodyear a fost fie numărul 1 fie numărul 2 în toate cele 9 atribute măsurate. Producătorul de anvelope a ocupat poziţia de top în inovaţie, calitatea produsului şi serviciilor, utilizarea bunurilor corporate, responsabilitate socială, calitatea managementului, managementul resurselor umane şi competitivitate globală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide