Hoț de mașini închis într-o Tesla de către proprietar. Așa l-a găsit poliția!

Autor: Elena Luchian 15 mai 2020 Știri auto

A vrut să fure o Tesla, a fost închis în mașină de către proprietar. Așa l-a și găsit poliția câteva minute mai târziu, când a sosit la locul incidentului.

GALERIE FOTO

Mașinile Tesla nu au cheie și nici card de acces. Acestea pot fi deschise sau închise prin intermediul unei aplicații descărcate pe telefon. Dar acest lucru le face extrem de vulnerabile în fața hoților de mașini. Un astfel de hoț de mașini a încercat să fure o Tesla Model 3.

Incidentul a avut loc pe 8 mai, în jurul orei 10:20 dimineața. Un bărbat identificat de Poliția din Barstow, California, ca fiind Charlie Smith, în vârstă de 21 de ani, a deschis portiera și i-a cerut șoferului să coboare. Acesta l-a ascultat, iar hoțul a urcat repede la volan, în locul posesorului mașinii. Acesta a vrut să plece, dar nu avea cum. Proprietarul mașinii a deschis aplicația de pe telefon, a oprit motorul și l-a închis pe hoț în vehicul.

Așa l-a găsit și poliția, câteva minute mai târziu. Oamenii legii l-au găsit transpirat și agitat și l-au dus la secție. Acesta a fost reținut pentru tentativă de furt. Comportamentul recalcitrant și faptul că acesta clipea foarte des le-a trezit suspiciuni polițiștilor. În urma analizelor de sânge, aceștia au aflat că hoțul se afla sub influența unor substanțe interzise.

Hoț de mașini nedocumentat, plecat la furat

Hoțul de mașini care își dorea o Tesla ar fi avut șanse să scape dacă s-ar fi documenat înainte să deda atacul.

Mașina pe care a încercat să o fure, un Model 3, are butoane discrete pe poritere pentru deschiderea acestora din interior, un aspect care i-a scăpat din vedere.

“Nu iese deloc bine atunci când mașina este mai deșteaptă decât hoțul” sau “Proprietarul ar fi trebuit să pornească încălzirea în scaune la maximum”, se amuză cei care au văzut postarea autorităților pe o rețea de socializare.

 

 

***SUBJECT ARRESTED FOR CARJACKING****

On May 8, 2020, at approximately 10:20 a.m., officers were dispatched to the 400…

Posted by Barstow Police Department on Tuesday, 12 May 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide