Hyundai demarează producția noului i30 la fabrica din Cehia

Autor: Marius Vișan 20 mai 2020 Știri auto

Hyundai demarează producția noului i30 în cadrul fabricii din Nošovice, Cehia. Producția va începe cu dată de 25 mai 2020. Modelul dispune de un design actualizat, tehnologii avansate de conectivitate și o gama diversificată de motorizări, care include și un propulsor mild hybrid de 48 V.

Galerie foto

„i30 este cel mai popular autovehicul al gamei Hyundai din Europa. Modelul, proiectat și dezvoltat în regiune, este destinat clienților europeni care sunt în căutarea unui autovehicul elegant, sigur și fiabil în segmentul C”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product – Hyundai Motor Europe.

Hyundai i30 – cel mai popular autovehicul al gamei Hyundai din Europa

Încă de la lansare, în anul 2007, i30 a fost vândut în peste 1.000.000 de unități pe piață din Europa. Primul model al gamei Hyundai „i” a fost produs la uzina din Cehia în anul 2008.

Noul i30 prezintă un design aerodinamic, funcții variate de conectivitate, alături de un propulsor mild hybrid de 48 V, care contribuie la sporirea eficienței. În plus, versiunea wagon va fi disponibilă cu nivelul de echipare N Line.

Grilă frontală de mari dimensiuni subliniază agilitatea autovehiculului. Noile faruri cu formă alungită, disponibile opțional cu tehnologie MFR LED, precum și luminile de zi cu LED (DRL), în formă angulară, completează designul elegant. Pentru un efect simetric între față și spate, stopurile cu LED au fost proiectate în formă de V. i30 este disponibil acum cu noi jante din aliaj de 16 sau 17 inchi.

Pentru versiunile hatchback și fastback, varianta de echipare N Line a fost semnificativ actualizată.

Noul instrumentar de bord de 7 inchi și ecranul central de 10,25 inchi asigura o experiență dinamică la volan. Sistemul este compatibil cu Android Auto și Apple Car Play, care vor fi disponibile wireless, începând din vara anului 2020. De asemenea, i30 va oferi și încărcare wireless.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide