Hyundai pregătește un nou SUV electric

Autor: Marius Vişan acum 4 săptămâni Știri

Conceptul SEVEN prezintă inovațiile de design și tehnologie ale viitorului SUV complet electric al Hyundai Motor.

Noua viziune este adaptată pentru mașinile pe baterii, iar aceasta se combină cu o nouă arhitectură de interior care evocă o experiență premium de lounge. Hyundai va prezenta conceptul SEVEN în timpul conferinței de presă la AutoMobility LA care va avea loc pe 17 noiembrie.

Hyundai Motor Company a dezvăluit imagini teaser ale lui SEVEN, un concept de SUV complet electric, care va fi dezvăluit în totalitate la AutoMobility LA spre sfârșitul acestei luni.

SEVEN surprinde designul și inovația tehnologică a Hyundai Motor în era mobilității electrice, aplicând aceste trăsături pe un model SUV care va veni în familia IONIQ, marca companiei dedicată exclusiv vehiculelor electrice pe baterii (BEV).

Hyundai pregătește conceptul SEVEN, un nou SUV electric

Imaginile teaser dezvăluie o formă care urmărește designul ce se abate de la tradițiile erei mașinilor cu motoare cu ardere internă. Arhitectura de iluminare a lui SEVEN este definită de Parametric Pixels, identitatea unică de design a IONIQ care ”conectează emoțiile analogice cu cele digitale”.

Interiorul lui SEVEN sugerează o ambianță de lounge premium, personalizată, aprofundând inovația demonstrată deja pe modelul IONIQ 5. Mobilierul decorat cu materiale durabile oferă o experiență rafinată, ecologică, care reflectă stilurile de viață în schimbare ale clienților.

Hyundai Motor va prezenta SEVEN în timpul conferinței de presă AutoMobility LA. Jurnaliştii pot participa la conferinţă vizitând standul Hyundai dar și vizionând prezentarea digital, prin intermediul internetului. SEVEN va rămâne expus în perioada 19 – 28 noiembrie pentru publicul larg.

Hyundai încearcă să devină unul dintre liderii electromobilității. Astfel, noul său sub-brand va include noile modele electrice ale companiei. Pentru început, pe listă se află două SUV-uri și un sedan. Aceste vor fi lansate în următorii patru ani și vor fi construite pe noua platformă E-GMP (Electric-Global Modular Platform), dedicată mașinilor electrice. Aceasta permite încărcare rapidă și o autonomie generoasă.


Sursa foto: Hyundai


Comentarii
Inchide