Imagine 360 de grade cu viaductul Suplacu de Barcău, unul dintre cele mai lungi din Europa – FOTO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto
Imagine 360 de grade cu viaductul Suplacu de Barcău, unul dintre cele mai lungi din Europa – FOTO

Asociaţia Pro Infrastructură a publicat o fotografie 360 de grade cu viaductul de 1,7 km de lângă Suplacu de Barcău, unul dintre cele mai lungi din Europa. Structura a fost executată de Bechtel şi face parte din lotul 1 al Autostrăzii A3 Suplacu de Barcău-Borş.

Acest tronson de 26,35 km a fost scos la licitaţie în 23.08.2017 în urma a două rezilieri consecutive de contracte (cu Bechtel şi Corsan-Corviam) şi acum se află în stadiul de contestaţii după desemnarea câştigătorului iniţial: Trameco (grupul Selina).

Oferta celor de la Construcţii SA a fost descalificată însă, în urma admiterii contestaţiei în instanţă, are mari şanse să fie declarată câştigătoare!

Segmentul vecin (28,55 km între Chiribiş şi Biharia), are o poveste foarte asemănătoare: câştigătorul iniţial (tot Trameco) a pierdut cursa după admiterea contestaţiei Strabag, aceştia din urmă având toate şansele să primească lotul.Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide