Imagini misterioase: aşa va arăta Duster-ul în ”haine” Nissan?

Autor: Oraan Mărculescu 13 feb. 2013 Știri auto

Pe pagina de facebook a unui grup de fani Duster din India au apărut recent imagini ale unui model Nissan curios, care a inflamat imediat spiritele şi a readus în discuţie ipoteza apariţiei unui Duster cu siglă Nissan.

De la început trebuie remarcat că vorbim de imagini realizate pe calculator, cel mai probabil fiind vorba despre un proiect intern, ”transpirat” pe internet graţie unor persoane neatente sau, de ce nu, bine intenţionate…

În plus, se observă că designul părţii frontale nu seamănă cu al niciunui concept recent (Resonance, Hi-Cross ori Pathfinder), dar nici cu al vreunui model de serie. Doar grila Pathfinder-ului european se mai apropie ca stil, dar maşina din imaginile de faţă ne arată că vorbim de un SUV de dimensiuni mai mici, iar luneta are o decupare similară cu a Duster-ului.

Până când vom afla în mod oficial ceva mai consistent, rămâne interesantă ipoteza în care modelul Nissan bazat pe Duster va propune o caroserie cu un design diferit, foarte posibil cel din aceste imagini, dar şi un interior particularizat (se observă, în imaginea din spate, că bordul are guri de ventilaţie diferite de ale lui Duster.

Tot pe respectivul cont de facebook a fost publicată şi o imagine a noului sistem multimedia care va apărea pe Duster: se pare că vorbim de acelaşi Media Nav de pe noile Logan/Sandero, cu display tactil şi sistem de navigaţie. Oare este vorba despre varianta facelift a lui Duster, pe care ProMotor a surprins-o deja în teste?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide