În curând Google Maps va indica şi locurile libere de parcare

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto
În curând Google Maps va indica şi locurile libere de parcare

 


Găsirea unui loc de parcare în oraş este o adevărată aventura, mai ales în zilele aglomerate. Dar cei de la Google sunt pe cale să le dea şoferilor care au această problemă, o mână de ajutor. 

Versiunea actualizată Google Maps 9.34 va include o caracteristică mult-aşteptată. Aceasta va indica utilizatorilor locurile libere de parcare, scrie Rushlane.com

Noua opţiune a fost testată în versiunea Beta Google Maps v9.34. Chiar dacă este încă neclar modul în care Google Maps va face ca aplicaţia să funcţioneze cu precizie şi cum aceasta se va actualiza, ne aşteptăm ca oficialii Google să pună în temă într-un timp cât mai scurt. 

Funcţia va fi disponibilă în curând atât pentru telefoanele Android cât şi pentru cele care folosesc sistemul de operare IOS.
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide