Încă un accident în drum spre litoral. Cinci maşini implicate în coliziune – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2021 Știri auto

Două persoane au fost rănite uşor duminică dimineaţă, 18 iulie, într-un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui. S-a întâmplat la kilometrul 85, pe sensul spre litoral.

Două persoane au suferit leziuni în urma unui accident în care au fost implicate cinci maşini produs duminică pe sensul spre litoral al autostrăzii A2.

”La kilometrul 83+500 metri, pe Autostrada A2 pe sensul dinspre Bucureşti către Constanţa, în zona localităţii Dâlga, judeţul Călăraşi, cinci autovehicule au fost implicate într-o coliziune”, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma accidentului, două persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate pentru a se stabili dacă se impune transportul la spital.

Șoferii care încheie coloane de autovehicule sunt rugați să pună în funcţiune luminile de avarie

În cazul unui accident pe autostradă, conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi de poliţişti să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să reducă viteza la timp.

”Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic, semnalizarea intenţiei de schimbarea a benzii, iar orice astfel de manevră să fie efectuată după o asigurare corespunzătoare”, avertizează oamenii legii.

În ziua de vineri, 16 iulie, a avut loc un carambol cu 55 de autoturisme implicate

Şaisprezece persoane, inclusiv cinci copii, au fost rănite, fiind transportate la spital, iar opt au primit îngrijiri la faţa locului, în urma unor accidente în lanţ cu 55 de autovehicule care s-au produs vineri în patru puncte apropiate de pe A2. Accidentele au avut loc în condiţii de ceaţă pe A2.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide