Un bărbat se chinuie de 17 ani să ia permisul auto. A picat examenul de aproape 200 de ori

Autor: Marius Vișan 18 mart. 2021 Știri auto

De 17 ani solicită un polonez permisul auto. Bărbatul a susținut examenul teoretic de aproape 200 de ori.

Cât de mare este dorința acestui bărbat de a avea un permis de conducere? Uriașă!

Un locuitor în vârstă de 50 de ani din municipiul Piotrkow Trybunalski, Polonia, a susținut deja examenul teoretic de 192 de ori. Însă fără succes. Totuși, bărbatul nu renunță. El s-a înscris pentru un nou examen. Acesta solicită un permis de conducere de 17 ani încoace.

Merită să lupți pentru visele tale, dar nimeni nu îți spune când să te și oprești…

Locuitorul din Piotrkow Trybunalski este deținătorul recordului absolut. Au mai existat candidați care au picat examenul. Ceilalți au ”doar” 20 sau 40 de examene nereușite în contul lor, dar bărbatul de 50 de ani îi întrece de departe.

Potrivit unuia dintre instructori, deținătorul recordului din Piotrkow ”luptă” pentru un permis de conducere de mult prea mult timp.

Ar trebui să existe un regulament în Polonia care să interzică unui candidat să susțină examenul de peste douăzeci sau treizeci de ori. Dacă cineva nu cunoaște regulile, și nu le învață după atâtea încercări, nu ar trebui să circule cu mașina pe stradă. La urma urmei, poate fi periculos pentru toată lumea.

Din fericire, pentru cei care vor să facă un record din aceste eșecuri, oricine poate susține examenul de câte ori are nevoie, dar și în funcție de determinare și… bani. Fiecare examen eșuat costă.

Bărbatul de 50 de ani din Piotrkow Trybunalski a cheltuit deja aproape 6.000 de zloți (aproximativ 1.500 de euro) pentru visul său neîmplinit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: natemat.pl


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide