Intervenție ca în filme a unui polițist la Cluj. Șoferul oprit de el a încercat să fugă. VIDEO

Autor: David Andrei 25 nov. 2020 Știri auto

Un polițist local din Cluj-Napoca a încercat o intervenție ca în filme atunci când un șofer a refuzat să se legitimeze. Conducătorul auto tras pe dreapta a încercat să fugă. Ce a făcut omul legii în acel moment?

GALERIE FOTO

Polițistul local din Cluj-Napoca l-a tras pe dreapta pe șoferul recalcitrant în după-amiaza zilei de marți, 24 noiembrie, în centrul orașului. La un moment dat, în timp ce polițistul îi cerea să prezinte documentele, conducătorul auto a apăsat pedala de accelerație.

Acesta a încercat să fugă, dar polițistul a deschis portiera și a urcat pe pragul mașinii, sprijinindu-se de montantul central al autoturismului și de rama geamului. Șoferul a încercat să fugă cu portiera deschisă. Incidentul a fost filmat de un alt participant la trafic.

Șoferul recalcitrant ar fi trecut pe roșu

Șoferul tras pe dreapta, aflat la volanul unui Volkswagen Golf de culoare neagră, ar fi trecut pe roșu și ar fi blocat intersecția din zona Casei de Cultură a Studenților. Oprit de polițistul local, acesta a refuzat să prezinte documentele solicitate. Mai mult, l-ar fi înjurat pe omul legii, înainte de a pleca de pe loc, încercând să scape de amendă.

“Finalul nu l-am apucat. Posibil să fi fost reținut”, scrie în descrierea care însoțește filmarea publicată pe grupul de Facebook Info Trafic județul Cluj și preluat de presa locală, cel care a surprins momentul în trafic.

Autoritățile anunță că Poliția Rutieră Cluj i-a reținut permisul șoferului recalcitrant. Acesta a și fost amendat pentru încălcarea legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide