Scandal după interviul acordat de Corinna, soția lui Michael Schumacher

Scandal după interviul acordat de Corinna, soția lui Michael Schumacher

Autor: ProMotor acum 11 luni Știri

Interviul acordat de Corinna, soţia lui Michael Schumacher, a născut un nou scandal în lumea Formulei 1. Corinna a spus, pentru revista She, că Michael este cel care nu vrea să mai apară în public, chiar dacă starea lui s-a îmbunătăţit. Fostul impresar al pilotului, Willi Weber, spune însă că soţia lui Michael este cea care nu vrea să existe scurgeri de informaţii din interior.

Wilhelm „Willi” Weber vrea cu orice preţ să afle în ce stare se află fostul său client. „Ştiu că Michael se află într-o stare extrem de gravă, dar nu pot să urmăresc progresul pe care îl face. Aş vrea să ştiu cum se simte, cum evoluează, să pot să-i strâng mâna. Trebuie să ştiţi că, pur şi simplu, Corinna nu permite acest lucru. Corinna se teme că după ce voi vedea ce se întâmplă, voi ieşi în presă şi voi spune adevărul. Cred cu tărie că se poate recupera, pentru că este un adevărat campion. Povestea lui Schumacher nu se poate termina aşa! Mă rog pentru el şi cred cu tărie că vom reuşi să-l vedem din nou într-o zi”, a spus fostul agent al lui Michael Schumacher pentru publicaţia iberică Sport.

Viaţa lui Schumacher s-a schimbat pe 29 decembrie 2013. De atunci, Michael Schumacher, cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1,  e îngrijiit de o armată de medici şi nu a mai apărut în faţa publicului.

Schummi s-a lovit grav la cap în timp ce schia în staţiunea Meribel din Alpii francezi și a fost transportat de urgenţă la spitalul din Grenoble. La mai puţin de 24 de ore de la accident, Schumacher a fost operat pe creier pentru înlăturarea cheagurilor de sânge. Medicii au efectuat două intervenţii, după care au decis să-l pună pe fostul pilot în comă indusă, pentru a-i proteja creierul.

Pe 16 iunie 2014, Schummi a fost scos din comă şi externat de la spitalul din Grenoble. Familia a decis să-l mute în Elveţia, la spitalul universitar din Lausanne. Pe 6 august 2014, soţia lui Michael, Corinna Schumacher, a rupt tăcerea. Aceasta a spus că starea lui Michael se îmbunătăţeste. Pe 9 septembrie 2014, Michael Schumacher a fost mutat la reşedinţa aflată pe marginea lacului Geneva. Familia germanului a transformat reşedinţa într-un spital de mici dimensiuni.

Conform Daily Mail, tratamentul lui Michael Schumacher costă în jur de 55.000 de euro pe săptămână. Toţi cei care lucrează pentru familia Schumacher sunt obligaţi să nu scurgă în spaţiul public informaţii cu privire la starea campionului.Comentarii
Inchide