Jantele produse de Zed pornesc de la 2.000 de euro. Ce l-a determinat să se implice în producție

Autor: Andreea Ditcov 10 ian. 2023 Știri auto

A pornit de la un Ford Fiesta pe care l-a condus la 19 ani, apoi pasiunea sa pentru mașinile puternice s-a materializat într-un Audi R8 în valoare de 85.000 de euro. În prezent, mașinile din garajul lui Zed, sau Silviu Zaharia, pe numele său real, valorează aproximativ un milion de euro, iar printre acestea se numără un BMW M3, un Lamborghini Huracan și un Porsche GT3 992.

Designul jantelor pe care Zed le comercializează este creat împreună de el și partenera sa de viață.

„Designul îl fac eu împreună cu iubita mea, Alina, ea știe să deseneze în AutoCAD, mă ajută foarte mult. Eu importam acele piese și cine face afaceri cu astea știe că mereu există probleme de calitate. Undeva la 10% erau rebuturi, deci, practic, orice cumpăram era cu 10% mai scump, pentru că 10% trebuia să le arunc. Aveam pierderi și nu eram niciodată mulțumit cu calitatea produselor pe care le primeam și atunci am zis că vreau să fiu producător, nu mai vreau să accept calitatea altcuiva, vreau să mă implic eu în producție. Așa a fost cu jantele, pentru că noi nu suntem doar designeri, noi și producem, cu toate că nu avem fabrica noastră, dar tu ca producător în fața legii, mai ales în Germania, ai voie să intervii în fluxul de producție al făbricii. Noi asta am făcut, am îmbunătățit parțial fluxul de producție al fabricilor cu care noi lucrăm. Când primim marfa de la ei o controlăm și toți pașii de calitate, acel quality control pe care îl facem”, a explicat antreprenorul și creatorul de conținut.

Calitatea îndoielnică a produselor de pe piață l-au determinat pe Zed să se implice în producție

Zed a mai afirmat că implicarea lui în producția de jante a mai fost datorat faptului că niciun produs prezent pe piață nu se ridica la standardele sale.

„Dacă vorbim de un set de patru jante, avem trei categorii, cele mai ieftine sunt undeva la 2.000 de euro pe set, iar cele mai scumpe, de 23 sau 24 de inch, ajung la 13.000 de euro”, a explicat Zed.

Antreprenorul și creatorul de conținut a vorbit despre stilul de viață pe care îl duce și postările sale de pe Instagram, în care apar mașinile sale de sute de mii de euro, dar și partenera sa de viață, Alina Rugină. Întrebat dacă banii îi aduc fericirea acesta a răspuns cu un categoric „da!”.

„Dacă banii aduc fericirea? Da! Categoric. Răspunsul este da. Banii aduc fericirea, sunt fericit, dar nu neapărat din cauza sumei de bani pe care am făcut-o, ci datorită procesului de a-i face, să pot să fiu creativ, să pot să îmi arunc valoarea mea pe piață și să văd că atâtea zeci, sute sau mii de persoane le cumpără. Asta este adevărata fericire, când tu îți expui creativitatea ta și oamenii o acceptă”, a mai spus Zed.

Află mai multe despre el în linkul de mai jos

VIDEO

Zed, pe numele său real Silviu Zaharia, a emigrat în Austria alături de părinții său la vârsta de 7 ani. Acesta s-a întors în România, deoarece și-a dorit să locuiască în București și în țara sa natală, mai ales că Viena poate fi „un oraș plictisitor”. Afacerea sa a dezvoltat-o din pasiune pentru mașini, reinvestind banii pe care i-a realizat și dezvoltându-se continuu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Instagram - zedsly


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide