Jeep Gladiator Apocalypse, un monstru pe șase roți gata de orice provocare

Autor: Adrian Somai 06 ian. 2023 Știri auto

Te gândeai că Jeep Gladiator este un model care nu mai poate avea nevoie de niciun fel de îmbunatățire pentru a fi pregătit să facă fata oricărei provocări la care ar putea fi supus?! Nu de aceeași părere au fost cei de la Apocalypse Manufacturing, care au transformat un Jeep Gladiator într-un adevărat monstru pe șase roți.

Jeep Gladiator Apocalypse are șase roți și trei axe, potrivit Carscoops, ceea ce îl face practic de neoprit în fața oricăror obstacole sau condiții extreme care ar putea apărea. Gladiator Apocalypse a fost construit pe baza unui Jeep Gladiator, un pick-up off-road deja robust și capabil în cele mai multe situații la care te-ai putea gândi.

Specialiștii de la Apocalypse Manufacturing care au construit acest vehicul au decis însă să îl duca la următorul nivel, adăugând încă două roți suplimentare și încă o axă. Acest lucru a crescut semnificativ stabilitatea și capacitatea vehiculului de a se descurca fară probleme pe terenuri dificile.

Pe lângă roțile și axele suplimentare, Jeep Gladiator Apocalypse are, de asemenea, o suspensie îmbunătățită și o protecție sporită a caroseriei. Acest lucru îl face perfect pentru a face față oricăror condiții extreme, de la terenuri accidentate și până la o … apocalipsă.

Special construit pentru a face față oricăror condiții extreme

În plus, vehiculul este echipat cu o gamă largă de dotări, inclusiv o bară de protecție, faruri suplimentare și o platformă de transport pe acoperiș. Acest lucru îl face extrem de versatil și capabil să îndeplinească orice cerință pe care ar putea să o aibă un șofer aflat într-o situație de urgență.

Jeep Gladiator Apocalypse este, așadar, un vehicul special construit pentru a face față oricăror condiții extreme, indiferent de natura acestora. Cu șase roți și trei axe, o suspensie îmbunătățită și o protecție sporită a caroseriei, acest vehicul este practic de neoprit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide