Kia câștigă două premii la competiția inaugurală „Mașina anului 2020” în Ungaria

Autor: Marius Vișan 27 mart. 2020 Știri auto

Kia a câștigat două premii în competiția inaugurală „Mașina anului 2020” în Ungaria. Modelele premiate au fost Kia e-Niro și Kia XCeed.

GALERIE FOTO

Competiția „Mașina anului’ în Ungaria, lansată pentru prima dată anul acesta, a introdus în concurs șapte categorii. Crossover-ul electric Kia e-Niro a fost desemnat câștigător în categoria „Green Car of the Year” în cadrul noii competiții, surclasând alte modele 100% electrice dintr-o gamă largă de mărci premium și de volum.

În același timp, pe placul publicului a fost crossover-ul urban Kia XCeed care a câștigat premiul „Audience Award”.

Premiile „Mașina anului” în Ungaria au fost jurizate de un grup independent format din jurnaliști experimentați din presa tipărită și online, în timp ce premiul pentru audiență – „Audience Award” a fost desemnat în urma voturilor publicului maghiar, care și-a ales favoritul dintre cei 39 participanți.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide