Kia s-a înnoit. Care este noul slogan al companiei?

Autor: Promotor 01 ian. 2021 Știri auto

Noul an vine nu numai cu un logo nou pentru Kia, ci și cu un slogan nou. Până acum, reclamele la modelele companiei erau însoțite de mesajul: “The power to surprise” (“Puterea de a surprinde”).

GALERIE FOTO

Kia renunță la vechiul logan în 2021. Sud-coreenii au conceput un mesaj nou. “Movement that inspires” (“Mișcarea care inspiră”) este noul motto al companiei. Sud-coreenii au înregistrat deja această frază, informează Korean Car Blog. Potrivit aceleiași surse, Kia a dat jos logo-ul vechi montat pe clădirea în care compania își are sediul central.

Kia a înregistrat și noul său logo. Este o abordare minimalistă, care înlocuiește ovalul tridimensional în grila modelelor. Logo-ul a fost anticipat de conceptul Imagine încă din anul 2019. De atunci, mai multe fotografii spion au confirmat schimbarea.

Kia – logo nou, slogan nou, strategia nouă

Kia se reorganizează, planificând un viitor care să graviteze în jurul electro-mobilității. “Vrem ca această companie să fie mai dinamică, mai stilată, mai inventivă”, anunță CEO-ul Kia Global, Ho Sung Song. Numit la șefia Kia în martie 2020, Sung Song este artizanul noii strategii a companiei, denumită “Plan S”. Primul pas pare să fie rebranding-ul.

Sud-coreenii intenționează să lanseze nu mai puțin de 11 modele electrificate până în anul 2025. Până în 2027, portofoliul constructorului asiatic va cuprinde șapte modele cu emisii zero. Constructorul asiatic a înregistrat deja denumirile IK4, EV3, KIA EV2, EV6 și Kia EV5.

Kia încearcă să pătrundă în segmentul premium, cu dotări și servicii unice în lume, cum ar fi garanția de 7 ani oferită pentru mașinile sale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide