Kia Sportage JBL Black Edition arată ca un adevărat… killer. Ce are special?

Autor: Elena Luchian 16 dec. 2020 Știri auto

Kia Sportage JBL Black Edition arată ca un adevărat killer. Este vopsită în negru și vine cu o listă lungă de dotări speciale.

GALERIE FOTO

Kia lansează Sportage JBL Black Edition. Ediția specială va fi disponibilă exclusive cu o caroserie vopsită în negru metalizat Phantom Black. Este ușor de identificat și pentru că grila are un finisaj negru. Negre sunt și ramele farurilor, ale proiectoarelor de ceață, dar și barele de pe acoperiș. Iar logo-ul Kia are un fundal, așa cum era de așteptat, negru. Numele modelului este scris cu litere negre pe toată lungimea ușii portbagajului. Mânerele negre ale portierelor le-au luat locul celor cromate sau în culoarea caroseriei. Versiunea specială are și jante de 17 inci cu finisaj negru lucios.

Viitorul posesor de Sportage JBL Black Edition va primi scaunele, volanul, selectorul cutiei de viteze și cotierele de pe fețele ușilor îmbrăcate în piele neagră.

Kia Sportage JBL Black Edition nu numai că arată bine, spun sud-coreenii, ci și sună bine. Acest lucru i se datorează sistemului audio premium JBL cu opt difuzoare, subwoofer și amplificator extern.

Echiparea standard include camera cu vedere la 360 de grade Around View Monitor, senzori de parcare în față și în spate, un acoperiș panoramic, faruri și stopuri LED. Se regăsesc pe listă funcțiile de acces și pornire fără cheie. Cei care iau loc în față sau în spate, pe locurile de lângă uși, vor beneficia de scaune încălzite. Și volanul este încălzit la această ediție specială.

Sistemul multimedia este redat pe ecranul tactil de 8 inci și permite conexiune Apple CarPlay și Android Auto.

Kia Sportage JBL Black Edition vine echipată cu o serie amplă de sisteme de asistență. Printre ele se regăsesc funcția de menținere a benzii de circulație, avertizare în cazul în care șoferul nu este atent la drum și asistență la evitarea coliziunii din față cu funcție de detectare a pietonilor.

Motor pe benzină și motor diesel pentru Kia Sportage JBL Black Edition

Ediția specială poate fi comandată cu motorul pe benzină 1.6 T-GDi cu transmisie manuală cu șase trepte sau automată cu șapte trepte sau cu motorul diesel 1.6 CRDi “Smartstream” cu sistem micro-hibrid. Ambele versiuni au tracțiune față.

În Marea Britanie, acolo unde este disponibilă Kia Sportage JBL Black Edition, discuțiile încep de la 28.545 de lire sterline, echivalentul a 31.600 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide