Ludovic Orban a testat noul SUV produs la Craiova – FOTO

Autor: ProMotor 07 feb. 2020 Știri auto

Ludovic Orban a efectuat vineri o vizită la fabrica Ford din Craiova, unde a avut o întrevedere cu Andrew McCall, vicepreședinte Relații Guvernamentale în cadrul Ford Europa, și cu Ian Pearson, președintele Ford România.

GALERIE FOTO

După discuții, Orban a vorbit din nou despre planurile liberalilor în ceea ce privește infrastructura.

Primul Ministru a afirmat că Ford a investit din 2008 până astăzi un miliard și jumătate de euro în România, construind o fabrică modernă, una care are o contribuție majoră la dezvoltarea economică a zonei și a României.

„Am purtat discuții pe mai multe teme. Sigur, pe primul loc e îmbunătățirea infrastructurii de transport. Aici am discutat de mai multe proiecte: de drumul expres Craiova – Pitești, de tronsonul de autostradă Pitesti – Sibiu. De asemenea, împreună cu europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, am avut o discuție legată și de posibila finanțare pe programul Connecting Europe Facility a legăturii pe autostradă între Craiova și Lugoj, care să facă legătura cu coridorul paneuropean. Am discutat și de posibila efectuare a lucrărilor de asigurare a navigabilității Dunării, astfel încât să putem să creem o variantă suplimentră de transport. Am discutat și de proiectele de modernizarea infrastructurii de cale ferată”, a declarat Ludovic Orban, la fabrica Ford din Craiova.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide