Maserati MCXtrema debutează la Monterey Car Week

Autor: Ionuț Vîlciu 21 aug. 2023 Știri auto

Scena de la The Quail – unde, în fiecare vară, cunoscători și entuziaști din întreaga lume se reunesc în Peninsula Monterey pentru a celebra designul și ingineria auto de excepție – a găzduit premiera mondială a noii creații Maserati. MCXtrema este o mașină concepută pentru circuit  –  fără omologare de tip pentru a fi condusă pe șosea – este gata să dezlănțuie cei 730 CP de putere, învăluiți într-o caroserie cu un design agresiv.

Noua creație a Tridentului a fost concepută pentru a ieși din tipare, conform Maserati. Au fost produse doar 62 de exemplare ale acestui supercar în ediție limitată, dedicate unei clientele selecte, și extrem de exigente în ceea ce privește performanța, rafinamentul designului, luxul, dar și experiența de condus extremă.

Maserati MCXtrema este o mașină creată strict pentru circuit

Prezentată ca fiind cea mai puternică mașină de circuit a mărcii cu sediul la Modena, Maserati MCXtrema este o mașină capabilă, concepută pentru colecționari și pentru clienții fideli ai mărcii, care doresc să aducă o nouă „jucărie” în garajul lor, capabilă să facă față turelor pe circuitele lumii.

„Maserati MCXtrema a fost creată cu scopul de a oferi un produs extrem de exclusivist, care poate stabili o nouă paradigmă pentru modelele noastre de circuit. Proiectul este dedicat unei clientele selecte, care acordă o atenție deosebită detaliilor distinctive, pornind de la cel mai rafinat și inovator design până la performanțele excepționale. MCXtrema simbolizează spiritul sportiv specific ADN-ului Maserati, o declarație a unei noi direcții pentru marca noastră, dedicată unei producții de excepție și care se poate remarca în lumea constructorilor de motoare de lux prin performanțele sale fără compromisuri”, a declarat Davide Grasso, CEO-ul Maserati.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Maserati


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide