Un șofer și-a găsit mașina acoperită cu gunoaie. Mesajul scris cu frișcă pe capotă – FOTO

Autor: ProMotor 29 dec. 2020 Știri auto

Românii dau dovada de foarte multă inventivitate când vine vorba de transmis mesaje, iar a face de rușine pe cineva în public pare să fie cea mai eficientă modalitate. Posesorii de mașini sunt foarte predispuși la asta, drept dovadă că s-a întâmplat din nou, de data aceasta la Galați.

Un șofer și-a găsit mașina acoperită cu gunoie, asta după ce a lăsat-o parcată în fața blocului. De asemenea, pe capotă el a găsit scris cu frișcă „UNFOLOW”. Am dedus că a fost scris cu frișcă pentru că pe capotă se poate vedea un tub spray lăsat printre gunoaie.

Galerie foto

De obicei, acest gen de mesaj este lăsat celor care parchează unde nu trebuie, totuși, în cazul de față, având în vedere mesajul, cel mai probabil este vorba de o relație încheiată între doi îndrăgostiți, iar unul dintre ei s-a simțit trădat și s-a răzbunat.

„Sigur și-a înșelat iubita și tipa a aflat” comentează cineva pe rețeaua de socializare. „Cred că autorul a vrut să scrie UNTOLD” scrie un alt internaut.

Frișca și făina, alimentele ideale pentru scris mesaje pe mașină

O altă știre tot din această categorie a apărut în urmă cu aproximativ două luni la Botoșani. Cineva a lăsat un mesaj scris cu făină pe capota unei mașini.

Nu au existat foarte multe informații despre acel incident, însă, fiind vorba despre făină, am putea să bănuim că o mână de femeie a lăsat acel mesaj în care transmite: „Cu plăcere”, urmat de două inimi.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar majoritatea dintre ele au fost postate de persoane de sex feminin. Cam toate sugerează că mesajul a fost lăsat de amanta șoferului. „Prin aprilie se băteau de la faină, acum o arunca pe mașini”, comenta atunci o altă utilizatoare a rețelei de socializare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Grupul Soferilor din Galati / Facebook



Comentarii
Inchide