MAŞINA APPLE: ce companie o va construi şi unde se află laboratorul secret al Project Titan

Autor: Marius Vișan 22 apr. 2016 Știri auto
MAŞINA APPLE: ce companie o va construi şi unde se află laboratorul secret al Project Titan

 


Site-ul Worldcarfans.com a publicat o ştire conform căreia Project Titan, proiect ce vizează construirea maşinilor Apple, pregăteşte un laborator în inima Berlinului. 

Oficial, se cunosc puţine lucruri despre acest laborator, dar se zvoneşte că aici urmează să fie angajaţi între 15 şi 20 de persoane, candidaţi de top din industria de automobile din Germania. 

Publicatia a sugerat că Apple angajază oameni cu gândire progresivă, oameni tineri care au un background în vânzări, software, inginerie şi hardware. Site-ul mai sus menţionat pretinde că Apple va contracta firma Magna Steyr pentru a construi viitoarea maşină.

Tot în această săptămână am aflat dintr-o altă sursă (Carscoops.com), că Apple l-a angajat pe Chris Porritt, fost vicepreşedinte la Tesla şi inginer-şef la Aston Martin pentru a lucra la ”un proiect special”. 

Desigur, „proiect special” este doar un alt mod de a spune Project Titan, sau „Apple car”, proiect care va beneficia de experienţa lui Porritt. 

De-a lungul carierei sale a fost creditat pentru a lucra la modele reprezentative pentru Aston Martin: One-77, V12 Zagato şi DB9. Pentru Tesla Porritt a ajutat la dezvoltarea platformelor modelelor S şi X, precum şi şasiul lui Model 3. 

Porritt şi-a început activitatea în domeniul auto în 1978 la Land Rover, unde a lucrat 10 ani. După aceea a fost angajat de către Aston Martin ca inginer şef, până în 2013, când a trecut în echipa celor de la Tesla. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide