6 mașini ieftine care te fac să arăți ca un director de companie

Autor: ProMotor 27 mai 2020 Știri auto

Cu toții ne dorim să fim bogați, chiar dacă nu vrem să recunoaștem acest lucru. Libertatea financiară este întotdeauna râvnită. Nu toată lumea poate să acumuleze sau să moștenească o avere enormă, însă uneori oamenii se mulțumesc ca măcar să arate ca și cum ar fi bogați. Care este cel mai bun mod de a arăta că ești bogat? Să deții o mașină clasică.

Intră în galerie foto

Unii oameni tind să îi evalueze pe ceilalți după modul cum arată, cum se îmbracă sau ce mașină au în garaj / fața blocului. Pentru unii oameni eticheta și mărimea contează, dar aspectul exterior al mașinii poate fi înșelător. Nu toate mașinile care arată bine sunt de fapt foarte scumpe.

6 mașini ieftine care emană lux și extravaganță

6. BMW Seria 7

Cel mai accesibil BMW Seria 7 costă în jur de 4.000 de euro. Bineînțeles că este la mâna a doua, și bineînțeles că are peste 300.000 de km la bord, dar aceasta mașina oferă statut celui care o deține.

5. Lexus LS430 

Tot în jur de 5.000 de euro costă și un astfel de model pe site-urile care vând mașini la mâna a doua. Lexus oferă un nivel de lux asemănător limuzinelor germane. Vine cu scaune încălzite și ventilate, care oferă și funcția de masaj.

4. Porsche Boxster 

Nu doar limuzinele pot fi luxoase. Un cabrio poate atrage la fel de bine atenția pe stradă. Cu aproximativ 7.000 de euro îți poți cumpăra un exemplar la mâna a doua de pe mobile.de. Este clar că Porsche nu se învechește niciodată din punctul de vedere al designului.

3. Jaguar XF

XF este o mașină în primul rând confortabilă. Interiorul este magic, iar scaunele față, fantastic de confortabile. Motorul este foarte silențios şi foarte plăcut de condus. Gurile de ventilație care se deschid la pornirea motorului, selectorul rotativ al cutiei de viteze și finisajele foarte plăcute estetic şi la atingere transmit un sentiment de confort și exclusivitate. Cel mai accesibil Jaguar XF second hand pornește de le prețul de 4.000 de euro.

2. Mercedes-Benz S Class

Indiferent cât de vechi ar fi conceptul-cheie al unui S-Class rămâne eleganța. Un exemplar fabricat în anul 2004 poate fi achiziționat cu aproximativ 2.000 de euro. Poate că nu este atât de simplu de întreținut, dar un S-Class este un simbol al succesului.

1. Range Rover

Modelul britanic are un aer sofisticat, un mix interensat între lux și off-road. Un exemplar SH fabricat în anul 2002 costă aproximativ 4.000 de euro.

După cum vedem există mașini de la BMW,  Jaguar, Porsche, Mercedes-Benz și Lexus, la mâna a doua, care nu costă chiar o avere. Indiferent cât de vechi sunt ele atrag atenția atunci când apar pe stradă, și dau senzația că proprietarul este plin de bani.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: netcarshow.com



Comentarii
Inchide