Mercedes-Benz EQS primește un pachet Manufaktur: tapițerie specială la interior și culori noi

Autor: Adrian Somai 22 dec. 2022 Știri auto

Mercedes-Benz a anunțat lansarea unui pachet de personalizare pentru modelul EQS. Este botezat Manufaktur și aduce câteva culori noi pentru caroserie și o tapițerie specială la nivelul habitaclului.

Nu este primul pachet Manufaktur pe care cei de la Mercedes-Benz îl lansează, astfel de pachete fiind introduse și în trecut. Spre exemplu, în urmă cu un an vorbeam despre alte pachete Manufaktur, dedicate la acea vreme modelelor Clasa S, Clasa G și lui AMG GT 4-Door.

În primul rând, clienții care vor opta pentru acest pachet de personalizare vor avea la dispoziție nouă nuanțe noi de culoare în care pot vopsi caroseria modelului electric EQS. Este vorba de niste nuanțe de culoare speciale, printre ele numarandu-se o nuanță retro de albastru deschis sau o nuanță aurie Kalahari Gold Magno. Pe piața din Germania, fiecare nuanță de acest fel are un preț de puțin peste 7.000 de euro, potrivit Motor1.

Interior premium cu piele nappa și diamante

Mai departe, aceleași nuanțe de culoare vor putea fi folosite și pentru personalizarea interiorului. În plus, pachetul Manufaktur mai aduce o tapițerie specială la nivelul habitaclului. Astfel, scaunele pot fi îmbrăcate în piele nappa și căptușite cu mici diamante. Totodată, pe lângă aceste materiale noi, vor fi disponibile și anumite culori speciale: Red Mystic sau Grey Rose.

Asta nu este tot însă, volanul va fi îmbrăcat la rândul lui în piele nappa cusută manual. De asemenea, la interior se vor mai regăsi covorașe și tetiere brodate cu sigla Mercedes-Benz. În plus, pragurile interioare ale ușilor vor fi iluminate, în timp ce consola centrală va conține inscripția Manufaktur.

Clienții care își doresc pachetul Manufaktur pentru interior trebuie să știe însă că prețul lui nu este deloc unul mic. Nici nu este de mirare însă, ținând cont de faptul că interiorul devine unul premium odată cu aceste modificări. Pachetul Manufaktur pentru interior are un preț de 11.007 euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide