Mini prezintă noul Countryman John Cooper Works. Cea mai puternică versiune a crossover-ului are 300 CP – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 09 nov. 2023 Știri auto

Mini prezintă cea mai puternică versiune pentru cel mai mare model din gama sa. Countryman John Cooper Works dispune de 300 CP și tracțiune integrală.

După ce am făcut cunoștință cu noua generația a crossover-ului producătorului britanic, Mini prezintă acum cea mai puternică versiune a celui mai mare model din gama sa. Mini Countryman John Cooper Works revine, de această dată cu 300 CP și un design mai agresiv, bazat pe noua filosofie de design introdusă de producător cu ocazia lansării noilor generații Mini Cooper și Mini Countryman.

La exterior, crossover-ul primește tratamentul specific. Astfel, forma mai pătrățoasă a noii generații este acum completată cu un kit de caroserie mai agresiv și ornamente de culoare roșie, care să accentueze caracterul sportiv al mașinii.

Noul John Cooper Works Countryman are un coeficient aerodinamic de 0,26, ceea ce îl face una dintre cele mai aerodinamice mașini din clasa sa. Astfel, ajutat de propulsorul de 2.0 litri montat sub capotă, ar trebui să ofere niște accelerații susținute.

Noul Mini Countryman John Cooper Works este o mașină de familie cu care te distrezi în timpul liber

Sub capota noului Countryman John Cooper Works, Mini a montat un motor de 2.0 litri ce produce 300 CP și 400 Nm. În combinație cu tracțiunea integrală de care dispune noul model, poate propulsa mașina de la 0 la 100 km/h în 5,4 secunde către o viteză maximă de 250 km/h.

De asemenea, mașina primește un sistem de frânare mai performant, anvelope mai late, și jante cu model special, ce pot fi cumpărate ce măsoară 19 sau 20 de inch în diametru.

Practicalitatea nu a fost afectată, astfel că Mini Countryman JCW oferă un portbagaj de 460 de litri, ce poate fi majorat la 1.530 de litri prin rabatarea banchetelor. Astfel, dacă vreți ceva ce iese în evidență mai mult decât un BMW X1 M35i, Mini Countryman John Cooper Works ar putea fi crossover-ul către care v-ați putea îndrepta atenția.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mini


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide