Momentul în care niște hoți fură trei mașini chiar din curtea dealer-ului – VIDEO

Autor: Marius Vișan 10 iun. 2020 Știri auto

Poliția din orașul american St. Louis, Missouri, a publicat câteva imagini care arată un grup de tineri care au intrat în curtea unul dealer auto Chevrolet de unde au furat trei vehicule.

Clipul are doar un minut și jumătate, și arată aproximativ șapte persoane care aleargă prin curtea și în clădirea dealer-ului. Un grup de hoți fură un Chevrolet Camaro și un Chevrolet Tahoe din parcare, în timp ce alte alte câteva persoane au căutat cheile în showroom. Sursele nu au menționat ce model era a treia mașină furată.

Poliția a declarat că furturile au avut loc la scurt timp după ora 3 a.m., pe 2 iunie. Oamenii legii au mai adăugat că grupul a intrat în clădire după ce au spart o fereastră, după care au furat și fugit cu cele trei vehicule înainte ca ofițerii de poliție să ajungă la fața locului.

Ancheta este încă în desfășurare, iar camerele de securitate au reușit să ofere câteva indicii. Cu toate acestea, o parte din hoți purtau măști, astfel încât identificarea lor s-ar putea dovedi dificilă.

Postul de televiziune Fox spune că dealership-ul a fost unul dintre cele 55 de afaceri lovite de hoți în urma morții lui George Floyd. Acesta a murit pe 25 mai, după ce ofițerul de poliție din Minneapolis, Derek Chauvin, a stat cu genunchiul pe gâtul lui Floyd mai mult de opt minute. George Floyd, în vârstă de 46 de ani, a murit, iar o filmare îl arată respirând greu în timp ce un polițist alb are genunchiul pus pe gâtul lui.

Drama lui George Floyd a scos în stradă numeroși protestatari care nu s-au limitat la a-și striga nemulțumirile în stradă. Au incendiat clădiri, mașini și au jefuit și au vandalizat magazinele care le-au ieșit în cale.

Sursă: Carscoops.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide