Motivul pentru care șoferul lui ÎPS Teodosie mergea pe autostradă cu 235 km/h: „Să ții ritmul!”

Autor: Andreea Ditcov 21 dec. 2022 Știri auto
Motivul pentru care șoferul lui ÎPS Teodosie mergea pe autostradă cu 235 km/h: „Să ții ritmul!”

Înalt Preasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a vorbit despre incidentul în care șoferul său a fost prins conducând cu 235 de km/h pe Autostrada Soarelui.

ÎPS Teodosie a venit și cu o explicație a acestui incident, spunând că el a fost cel care l-a îndemnat pe Mihăiță Sadîca, în vârstă de 28 de ani, să accelereze peste limita legală. Prelatul dorea să ajungă la o slujbă de maslu și i-a spus șoferului „să țină ritmul”.

Viteză de 235 de km/h, cu 105 km peste limita legală. „Dacă mașina a dus…”

“Nu ştiu, că nu mă uit la kilometraj. Nici nu ştiu dacă a fost aşa. Trebuia să ajung la un maslu. I-am spus, Vezi, să ţii ritmul să ajungem la maslu!”, a replicat înaltul prelat, scrie news.ro.

Tot ÎPS Teodosie a confirmat parțial când a fost întrebat dacă mașina în care erau cei doi a ajuns la viteza de 235 de km/h.

„Probabil. Dacă mașina a dus…”, a spus acesta.

Arhiepiscopul Tomisului se afla într-un automobil care a fost înregistrat de radar în timp ce mergea cu o viteză de 235 km/h pe Autostrada Soarelui, la începutul lunii august. Șoferul mașinii Mercedes-Benz S-Class a fost lăsat fără permis pentru 120 de zile şi a primit o amendă de 2.900 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook - Poliția Română


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide