Motociclete Husqvarna, de la Automobile Bavaria

Autor: Gabriel Grosoiu 02 mart. 2012 Știri auto
Motociclete Husqvarna, de la Automobile Bavaria

Automobile Bavaria Group, cel mai mare dealer BMW din Europa Centrală şi de Est, a devenit importator al motocicletelor Husqvarna, parte a grupului BMW. Departamentul moto al Automobile Bavaria Group va funcţiona astfel ca unic importator oficial şi reprezentant al legendarului producător de origine suedeză pe piaţa locală.

Gama comercializată pe piaţa românească este completă şi include motociclete off-road, de la 50 de până la 511 centimetri cubi, şi motociclete de stradă, de la 50 până la 900 de centimetri cubi. „Am ales să devenim importatori ai motocicletelor Husqvarna pentru a ne completa gama de motociclete BMW pe care o avem deja în portofoliu,” a declarat Emanuel Ştefan, director de vânzări al departamanentului moto al Automobile Bavaria Group.

Compania va comercializa, de asemenea, piese de schimb originale Husqvarna, accesorii pentru motociclete, costume şi echipamente moto de protecţie. Va fi disponibilă întreaga colecţie Lifestyle (Racing, Street şi Vintage). Departamentul moto al Automobile Bavaria Group s-a mutat recent în sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti – Ploieşti.

Husqvarna, celebrul producător de origine suedeză de motociclete cu o istorie de 109 ani, produce motociclete de clasă motocross, enduro şi supermoto. Divizia moto a grupului suedez Husqvarna a fost cumpărată în anul 1987 de producătorul italian de motociclete Cagiva. În anul 2007, BMW a preluat Husqvarna Motorcycles. Compania funcţionează în continuare în uzina din localitatea Varese, Italia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide