Noile SUV-uri Mercedes-Benz GLE pot fi comandate în România

Autor: Ionuț Vîlciu 16 mart. 2023 MASINI NOI

Modelele Mercedes-AMG 53 și 63 au fost puse în vânzare. Modelele Mercedes-Benz GLE pot fi comandate și sub formă de plug-in hybrid.

Noile modele Mercedes-Benz GLE sunt disponibile pentru comandă și la noi în țară. Comenzile pentru SUV-urile modernizate Mercedes-AMG au fost și ele deschise, de asemenea.

În urmă cu aproximativ o lună, Mercedes-Benz prezenta facelift-ul actualei generații a SUV-urilor GLE, atât în formă obișnuită, cât și în format de caroserie Coupe. De asemenea, facelift-ul aduce o gamă de motorizări complet electrificată și o versiune plug-in hybrid nouă. Facelift-ul vine la aproximativ trei ani de la lansarea generației actuale GLE.

Acum, SUV-ul actualizat poate fi comandat și în România. Echiparea standard a modelelor AMG este mai bogată decât cea a modelelor anterioare. În cazul SUV-ului GLE 53 4MATIC+, acesta include plafonul panoramic electric, scaune față încălzite, fază lungă adaptivă și integrarea smartphone-ului. Există, de asemenea, sistemul de evacuare AMG Performance, sistemul audio surround de la Burmester, pachetul de parcare cu cameră 360 de grade, pachetul Keyless Go și sistemul de asistență pentru unghiul mort. Cea mai recentă generație a volanului AMG Performance este, de asemenea, regăsită în cazul tuturor echipărilor.

Mercedes-Benz GLE primește mai mult echipament în standard

Această configurație din fabrică este valabilă și pentru SUV-ul GLE 63 S 4MATIC+. În cazul modelului GLE 63 S 4MATIC+ Coupe, clienții pot beneficia, de asemenea, de scaunele față multicontur și de head-up display. Asistentul interior MBUX, suporturile de pahare cu temperatură controlată și proiectorul de logo cu animație specifică AMG la deschiderea portierelor din față sunt, de asemenea, incluse în echiparea standard.

Și modelele normale, non-AMG, vor primi mai multe dotări în configurația de bază. Ca parte a actualizării modelului, Mercedes-Benz a extins echiparea standard. GLE 300 d 4MATIC primește jante din aliaj de 19 inch, ca dotare standard. Anterior, jantele de 18 inch erau standard pe modelul entry-level al SUV-ului GLE. Modelul GLE Coupe dispune acum de exteriorul AMG Line ca dotare standard, ceea ce anterior reprezenta un cost suplimentar.

Prețurile pentru Mercedes-Benz GLE încep de la 85.055 de euro pentru versiunea 300 d 4MATIC. Varianta coupe cu același motor pornește de la 97.562 de euro. Primele exemplare de GLE și GLE Coupe vor începe să fie livrate din luna iulie a acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide