Noul Golf R 333 Limited Edition, sold out în doar opt minute – VIDEO

Autor: Adrian Somai 06 iun. 2023 Știri auto

În urmă cu câteva zile făceam cunoștință cu noul Golf R 333 Limited Edition, o ediție specială dotată cu un sistem performant de evacuare, etriere de frână vopsite cu albastru și capace negre pentru oglinzile laterale. În ciuda prețului de peste 76.000 de euro, potrivit Motor1, cele 333 de exemplare ale acestei ediții speciale au fost comandate în numai 8 minute!

Noul Golf R 333 este echipat cu o unitate pe benzină cu capacitate de 2.0 litri, capabilă să dezvolte 333 de cai putere și un cuplu maxim de 420 Nm. În aceste condiții, Golf R 333 promite o viteză maximă de 270 km/h și un sprint de la 0 la 100 km/h posibil de realizat în numai 4.6 secunde.

La exterior, germanii au ales o nuanță de culoare specială Lime Yellow Metallic în care să vopsească caroseria. Modelul ediție specială se mai face remarcat prin câteva elemente laterale cu grafică specială și un set de jante cu dimensiuni de 19 inci echipate cu anvelope semi-slick. În ceea ce privește habitaclul, cei de la Volkswagen s-au limitat la a spune că noul Golf R 333 va fi echipat cu toate dotările disponibile în acest moment în oferta constructorului german pentru modelul de clasă compactă.

Cel mai scump Golf de serie realizat până acum

Vândut exclusiv pe piața auto din Germania, noul Golf R 333 a fost asamblat într-o ediție limitată de numai 333 de exemplare. Prețul stabilit de germani pentru fiecare model R 333 a fost de 76.410 de euro, cu toate taxele incluse. Lista de comenzi s-a deschis în data de 2 iunie, doritorii dovedindu-se a fi nerăbdători să își asigure unul dintre cele 333 de exemplare construite.

Potrivit anunțului făcut de Stefan Voswinkel, Head of Product Communications în cadrul Volkswagen, toate cele 333 de exemplare s-au vândut în doar opt minute. Cei care au reușit să comande noul R 333 vor putea să se bucure de el abia în toamnă însă, atunci când sunt programate să înceapă livrările.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide