Kia Niro EV oferă o experiență de condus eficientă, economică și cu emisii zero

Autor: Marius Vișan 14 iun. 2022 Știri auto

De la sistemul său de propulsie eficient, care poate oferi o autonomie de până la 460 km în ciclul WLTP, până la experiența intuitivă de condus, designul îndrăzneț și costul redus de întreținere, fiecare aspect al modelului Niro EV a fost perfecționat pentru a face din mobilitatea electrică o alegere la îndemână pentru clienți.

La interior, noul Niro EV dispune de mai mult spațiu datorită noii platforme mărite în comparație cu prima generație. Având o lungime de 4.420 mm, o lățime de 1.825 mm, o înălțime de 1.570 mm și un ampatament de 2.720 mm, inginerii Kia au reușit să ofere o mașină cu spațiu de depozitare remarcabil pentru ocupanți și bagaje.

Pasagerii scaunelor din față pot folosi acest spațiu pentru a se relaxa, datorită celor două scaune extrem de ergonomice, încălzite și ventilate, care asigură un confort optim. Funcția de memorare a poziției scaunelor oferă confort suplimentar, permițând șoferilor să seteze și să selecteze pozițiile lor preferate prin simpla apăsare a unui buton.

Fie că te afli într-o aventură alături de familie sau într-o deplasare la cumpărături, noul Niro EV poate depozita o cantitate considerabilă de bagaje datorită capacității sale de încărcare unice în clasa sa. Dispunând de un spațiu de depozitare de 475 de litri, utilizatorii îl pot extinde prin rabatarea comodă 60/40 a scaunelor din spate pentru a obține un spațiu suplimentar de stocare voluminos de 1.392 de litri.

Noul Kia Niro EV a fost conceput pentru a face simplă tranziția către mobilitatea 100% electrică

De asemenea, noul Niro EV beneficiază de un spațiu de depozitare frontal („frunk”) util de 20 de litri. Situat sub capotă, acesta poate fi folosit pentru a stoca cablul de încărcare al automobilului, în timp ce locația acestuia este situată în mod ideal aproape de portul de încărcare al automobilului.

Portul de încărcare al modelului Niro EV este poziționat în centrul grilei frontale pentru un acces ușor la punctele de încărcare. Portbagajul frontal poate stoca, de asemenea, adaptorul V2D (Vehicle-to-Device) al modelului Niro EV, o caracteristică care permite utilizatorilor să alimenteze aparatele electrice externe direct de la bateria automobilului.

În timp ce multe automobile electrice oferă capacități limitate de remorcare, noul Niro EV oferă capacități de remorcare cu frână și fără frână de 750 kg și, respectiv, 300 kg, ideale pentru călătorii îndepărtate.

Noul Niro EV este disponibil pentru comandă acum, livrările în România fiind programate să înceapă în a doua parte a anului 2022.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: KIA


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide