Noul Lexus IS. Sedanul de lux primește o actualizare semnificativă pentru 2021 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 16 iun. 2020 Știri auto

A treia generație Lexus datează din 2013, dar primește o actualizare semnificativă pentru 2021. Deși modelul nu este complet nou, acesta a fost revizuit și arată mult mai bine decât predecesorul său.

Pornind în față, există o nouă grilă flancată de noi faruri, care acum oferă lumini de zi LED. Acest lucru oferă mașinii un aspect mult mai modern și mai premium. Modificările de stil nu se termină acolo, deoarece designerii i-au oferit lui Lexus IS o siluetă nouă, completată de jante din aliaj de 18 inci.

Intră în galeria foto

În ceea ce privește dimensiunea, IS 2021 este puțin mai mare decât predecesorul său, deoarece este cu 30 mm mai lung, cu 30 de mm mai lat și cu 5 mm mai înalt decât înainte. Singura dimensiune care nu se schimbă este a ampatamentului mașinii care rămâne de 2.800 mm.

În timp ce schimbările la exterior sunt destul de vizibile, actualizările interioare sunt foarte discrete. Există un tablou de bord modificat cu noi aerisiri și un nou sistem de infotainment de 10,3 inci disponibil cu Android Auto și Apple CarPlay, precum și cu sistemul Amazon Alexa.

Pachetul IS F Sport propune un design diferit în interior și în exterior. Începând cu acesta din urmă, modelul are bare de protecție mai sportive, o grilă unică și un spoiler spate. Există, de asemenea, un sistem de evacuare sport, un difuzor și jante din aliaj de 19 inci. Pachetul include, de asemenea, capace de oglindă din fibră de carbon și un spoiler spate din fibră de carbon. Mergând în cabină, șoferii F Sport vor găsi scaune sport încălzite / ventilate, un volan acoperit cu piele.

Lexus IS face 0-100 de km / h în 5,6 secunde

Sub capotă se află un motor turbo de 2,0 litri cu patru cilindri care produce 241 CP și 349 Nm cuplu. Este conectat la o transmisie automată cu opt trepte, care prezintă un sistem avansat care monitorizează mai mulți parametri de performanță pentru a determina selecția optimă a vitezei.

In gamă mai există și un motor V6 de 3,5 litri cu 260 CP și un cuplu de 320 Nm. Este asociat cu o transmisie automată cu șase trepte, care trimite puterea către roțile din spate. Mașina face 0-100 de km / h în 5,6 secunde.

În sfârșit, modelul IS 350 are un motor V6 de 3,5 litri care produce 311 CP și un cuplu de 379 Nm. Varianta de tracțiune cu integrală are o transmisie automată cu opt trepte.

Lexus IS 2021 va ajunge la dealerii din Statele Unite în această toamnă, iar prețurile vor fi anunțate ulterior. Modelul va fi disponibil și în alte 39 de țări, scrie Carscoops.com.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide