Noul Renault Captur, disponibil în România de la 19.450 de Euro

Autor: ProMotor 24 apr. 2024 Știri auto

Prezentat încă de pe 4 aprilie, noul Renault Captur este deja disponibil pentru comenzi în România.

Cu un design nou și o parte frontală stilizată, Noul Captur a trecut print-o transformare. Acesta a primit o nouă semnătură luminoasă, o grilă cu logo-ul Nouvel’R și o capotă mai înaltă și mai plată.

Noile faruri cu tehnologie full LED sunt standard pe toate echipările. Partea din spate are, de asemenea, un aspect mai contemporan, cu stopuri în carcasă transparentă, un nou logo și un difuzor reproiectat. În interior, toate echipamentele care conțineau piele au fost eliminate. Noua tapițerie are la bază țesături reciclate (peste 26% pe echiparea Esprit Alpine).

O premieră importantă pentru segmentul B, Noul Captur vine cu sistem multimedia OpenR Link pe noul ecran tactil vertical de 10.4 inci, disponibil pe toate echipările.

Utilizatorii pot profita din plin de conținut interactiv exclusiv și de servicii noi, cum ar fi Google încorporat cu Android Automotive 12, disponibil ca standard începând cu echiparea Techno. Pe lângă faptul că este complet personalizabilă, interfața este compatibilă cu Android Auto și Apple CarPlay pentru conectivitate smartphone prin cablu și wireless.

Prețul de intrare al Noului Captur este de 19.450 Euro cu TVA pentru echiparea Evolution. Cea Techno pornește de la 22.950 Euro cu TVA, iar Esprit Alpine de la 27.950 Euro cu TVA.

Noul Captur este disponibil în motorizarea E-Tech full hybrid de 145 CP, varianta preferată de peste 22,4% dintre clienții din România. Această motorizare se dovedește a fi excelentă atât în ceea ce privește eficiența consumului de combustibil, cât și emisiile de CO2, la 4,7 litri/100 km și 106 g/km.

Pentru motorizarea E-Tech full hybrid, prețul de pornire este de 24.190 Euro cu TVA pentru echiparea Evolution, cea Techno pornește de la 26.190 Euro cu TVA, iar Esprit Alpine de la 28.990 Euro cu TVA.

Noul Captur este, de asemenea, disponibil cu un sistem de propulsie dual-combustibil, benzină-GPL. O alternativă mai ecologică și economică, această motorizare reduce emisiile de CO₂ cu aproximativ 10%, în comparație cu un motor echivalent pe benzină, și oferă o autonomie de până la 1.100 km datorită celor două rezervoare.

Echipările Evolution și Techno ale Noului Captur sunt disponibile în cinci versiuni de motorizare: TCe 90, TCe 100 GPL, TCe 140 mild hybrid, 160 EDC mild hybrid 12V și E-Tech full hybrid 145. Iar echiparea Esprit Alpine este disponibilă pe motorizările TCe 160 EDC mild hybrid 12V și E-Tech full hybrid 145.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: RenaultComentarii
Inchide