Cum arată noul supercar al lui Bogdan Căpușan, un Ferrari 812 GTS? Pilotul are o colecție impresionantă de mașini

Autor: David Andrei 04 feb. 2021 Știri auto

Pilotul Bogdan Căpușan conduce încă un supercar. Este vorba despre un Ferrari 812 GTS. Cum arată acum modelul?

GALERIE FOTO

Mașina clujeanului a ajuns pe mâna specialiștilor de la un atelier din București, care au transformat și mașina Andei Adam și a lui Mihai Bendeac. De această dată, aceștia nu au făcut decât să aplice o folie transparentă de protecție.

Ferrari 812 GTS este primul model spyder cu motor V12 montat pe puntea față, construit de producătorul italian  în ultimii 50 de ani. Este un V12 de 6,5 litri. Cifra 8 din denumire este o aluzie la puterea propulsorului, 800 de cai putere, iar 12 face referire la numărul de cilindri. Noul supercar al lui Bogdan Căpușan accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3.0 secunde și atinge o viteză maximă de 340 km/h.

Supercar-ul negru este echipat cu un pachet exterior de carbon, care integrează pragurile și difuzorul de aer din spate. Pe capotă se regăsesc două dungi Rosso Corsa, asortate cu etrierele roșii. Apar în spate și terminații de culoare neagră ale sistemului de evacuare.

Se regăsește din nou fibră de carbon și la bord, pe consola centrală, pe gurile de ventilație, pe praguri și pe volan. Și structura scaunelor îmbrăcate în piele roșie, asortate cu inserțiile din bord, este tot din fibră de carbon.

Acoperișul spyder-ului italian se poate ridica sau poate coborî în 14 secunde la viteze de până la 45 km/h.

Ce este special la supersportiva Ferrari este faptul că aproape toate comenzile se regăsesc pe volan. Maneta de semnalizare a fost înlocuită de două butoane amplasate stânga-dreapta. Un alt buton controlează farurile. Există și un buton pentru reglajul suspensiei, dar și un comutator pentru selectarea modului de rulare. Chiar și butonul de pornire/oprire a motorului și butonul rotativ pentru controlul ștergătoarelor au migrat pe volan.

Bogdan Căpușan aduce noul său Ferrari într-un garaj impresionant

Ferrari 812 GTS nu este prima mașină impresionantă din garajul pilotului Bogdan Căpușan. Se regăsesc acolo, printre altele, un Rolls-Royce Ghost, un Lamborghini Urus, un Mercedes-AMG G63 tunat de Brabus și un Ferrari F12 Berlinetta.

Bogdan și-a trecut numele pe lista extrem de scurtă a celor care au comandat un Aston Martin Valkyrie cu motor V12 de 900 de cai putere. Mașina este cotată la 2 milioane de euro. Doar 150 de astfel de mașini vor fi construite.

Pilotul român are peste 700.000 de urmăritori pe canalul său de YouTube.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide