Noul Volkswagen Tiguan, imaginat pe baza conceptului VW T-Roc

Autor: Adrian Mihălţianu 05 mai 2014 Știri auto

Conceptul Volkswagen T-Roc a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2014 şi a cam pus lumea pe jar: este aceasta imaginea de marcă pe care o vor arbora de acum încolo SUV-urile VW?

Având în vedere că VW Tiguan deja se cam apropie de finalul de carieră, Theophilus Chin s-a gândit să facă un experiment şi să transforme, cu ajutorul Photoshop-ului, conceptul T-Roc într-o maşină de serie.

TIguan a intrat puţin la apă, conform acestei propuneri

Iar rezultatul ne cam pune pe gânduri, deoarece pare suficient de coerent. SUV-ul imaginat de Theophilus Chin pare mai compact decât Tiguan-ul actual, iar partea frontală continuă ideea de sobrietate şi robusteţe pe care faceliftul actualei generaţii a implementat-o în concepţia marelui public.

Şi din spate randarea lui Chin arată foarte echilibrată, ba chiar putem spune că, dacă va arăta astfel, viitorul Tiguan va fi un concurent şi mai de temut pentru noul Nissan Qashqai.

Şi din punct de vedere al aspectului e clară rudenia cu Golf 7…

Pe de altă parte, randările lui Chin ne dau impresia unui Golf 7 ”suv-izat”, ceea ce n-ar fi exclus să însemne şi o revenire a numelui Golf Country. De ce nu? Doar numele ”Golf” e o mină de aur garantată…

Sursa foto: www.theophiluschin.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide