VW Tiguan facelift informaţii oficiale

VW nu a mai aşteptat salonul de la Geneva pentru a prezenta în premieră mondială faceliftul lui Tiguan. De ce? Păi cică sunt asaltaţi de comenzi, iar vechiul model s-a epuizat.

VW Tiguan facelift informaţii oficiale VW Tiguan facelift informaţii oficiale

Un fel de premieră mondială, pentru că maşina va puteafi admirată pe viu în cadrul salonului de la Geneva. Oricum modelulpoate fi comandat, preţul de bază pentru Germania fiind de24.175 euro - Tiguan Trend & Fun 1.4 TSI de 122CP. Preţul a rămas la acelaşi nivel în condiţiile în care modelulrestilizat aduce numeroase îmbunătăţiri.

VW speră să îşi păstreze în Germania poziţia de lider în segmentcu Tiguan şi să câştige o cotă de piaţă mai mare pe restulpieţelor. De la lansarea modelului în 2007, VW a livratclienţilor până acum 572.000 unităţi Tiguan. Stilistic,Tiguan facelift, poate fi numit un Touareg mai mic.

Blocurile optice faţă/ spate redesenate, o parte frontală maiagresivă, un aer mai dinamic pentru SUV-ul german. La interior dinimagini poate fi remarcat un upgrade la nivelul unitaţi multimediade pe consola centrală. Adoptarea ceasurilor de bord de la Golf VI,display-ul central a crescut în dimensiuni. De asemenea a fostredesenată şi partea inferioară a consolei centrale unde a fostintrodusă unitatea de climatizare automată. A fost redesenat şilevierul schimbătorului de viteze precum şi volanul.