VW Tiguan facelift informaţii oficiale

VW nu a mai aşteptat salonul de la Geneva pentru a prezenta în premieră mondială faceliftul lui Tiguan. De ce? Păi cică sunt asaltaţi de comenzi, iar vechiul model s-a epuizat.

VW Tiguan facelift informaţii oficiale VW Tiguan facelift informaţii oficiale

Un fel de premieră mondială, pentru că maşina va putea fi admirată pe viu în cadrul salonului de la Geneva. Oricum modelul poate fi comandat, preţul de bază pentru Germania fiind de 24.175 euro - Tiguan Trend & Fun 1.4 TSI de 122 CP. Preţul a rămas la acelaşi nivel în condiţiile în care modelul restilizat aduce numeroase îmbunătăţiri.

VW speră să îşi păstreze în Germania poziţia de lider în segment cu Tiguan şi să câştige o cotă de piaţă mai mare pe restul pieţelor. De la lansarea modelului în 2007, VW a livrat clienţilor până acum 572.000 unităţi Tiguan. Stilistic, Tiguan facelift, poate fi numit un Touareg mai mic.

Blocurile optice faţă/ spate redesenate, o parte frontală mai agresivă, un aer mai dinamic pentru SUV-ul german. La interior din imagini poate fi remarcat un upgrade la nivelul unitaţi multimedia de pe consola centrală. Adoptarea ceasurilor de bord de la Golf VI, display-ul central a crescut în dimensiuni. De asemenea a fost redesenată şi partea inferioară a consolei centrale unde a fost introdusă unitatea de climatizare automată. A fost redesenat şi levierul schimbătorului de viteze precum şi volanul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.