O mașină condusă de un român a fost implicată într-un accident grav în Italia

Autor: Marius Vișan 15 iun. 2020 Știri auto
O mașină condusă de un român a fost implicată într-un accident grav în Italia

Tragedia s-a petrecut duminică în jurul orei 20.00. Cei doi ocupanți ai mașinii, doi români, și-au pierdut viața pe loc în acest acident.

În jurul orei 8 pm, o mașină care circula pe drumul traseul Vermezzo-Rosate, în timp ce traversa podul peste Vigevan, a derapat, a rupt balustrada de protecție, iar după un zbor de aproximativ 6 metri, a căzut într-un canal.

În mașină (un SUV Audi) se aflau doi bărbați de origine română care nu au fost încă identificați. Mașina a fost scoasă de o macara ce aprținea pompierilor. În impact, unul dintre cei doi pasageri a fost aruncat din habitaclu, în timp ce celălalt a fost găsit în interiorul mașinii. Carabinierii din Abbiategrasso investighează accidentul. Conform unor mărturii, mașina circula cu viteză foarte mare.

Un alt accident în care au fost implicați români în Italia

La începutul luni iunie MAE informa că un accident grav a avut loc în Italia. O mașină în care se aflau opt români s-a izbit puternic de un TIR.

În accident au fost implicați opt cetățeni români, dintre care patru au decedat, trei au fost răniți, fiind
transportați la unităţi medicale din zonă pentru a beneficia de asistenţă medicală de specialitate, iar un alt cetăţean român este în afara oricărui pericol.

Accidentul s-a produs pe autostrada A1 dintre Arezzo și Monte San Savino. O maşină în care se afla o familie din România – mamă, tată, 4 copii şi bunicii paterni – s-a izbit puternic de un TIR. O fetiţă de 10 luni, un băiat de 10 ani şi bunicii celor doi copii au murit în urma impactului.

Sursă: corriere.it

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide