Italienii au anunțat data exactă la care va fi prezentat Maserati Ghibli Hybrid

Autor: Marius Vișan 15 iun. 2020 Mașini electrice

Noul Maserati Ghibli Hybrid va fi prezentat în premieră mondială pe data de 15 iulie, pe site-ul oficial maserati.com. Anunțul a fost făcut la începutul acestei săptămâni.

Informația a apărut după ce cu câteva săptămâni înainte a fost publicat un clip teaser care anunța această premieră: primul model plug-in hibrid al mărcii Maserati.

Galerie foto cu actuala generație Maserati Ghibli

În ciuda numelui oficiale Ghibli Hybrid, după toate probabilitățile, acesta va fi un model plug-in hibrid, așa cum au indică zvonurile anterioare. Mașina trebuia să aibă premiera la Salonul Auto de la Beijing 2020, dar, deoarece evenimentul a fost amânat în urma pandemiei coronavirusului, ar trebui să fie amânat.

„Hibridizarea acționează ca un catalizator al schimbării”

„Lumea înconjurătoare este plină de exemple în care o singură scânteie evoluează în ceva nou – o secundă în care hibridizarea acționează ca un catalizator al schimbării, iar elementele divergente devin perechi, dând naștere la ceva nou și mult mai bun”, a spus producătorul auto într-un comunicat de presă publicat la începutul lunii iunie.

La exterior, mașina va aduce actualizările ale designului, care vor se vor concentra pe părțile din față și din spate. În interior, se așteptăm să vedem un nou sistem de infotainment care va avea un ecran mai mare și un instrumentar de bord complet digital. Aceste modificări, care se vor alătura motorului hybrid îl vor face pe Ghibli mai modern, având în vedere că generația actuală este în producție din anul 2013.

Maserati: totul începe de la o scânteie

Inovația a fost dintotdeauna sursa de inspirație a inginerilor și designer-ilor Maserati: totul începe de la o scânteie – o idee care apare, prinde viață și evoluează.

Din aceeași sursă de inspirație vine și noul Ghibli Hybrid: primul dintr-o serie de noi automobile care marchează începutul unei noi ere pentru Maserati.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Maserati Ghibli


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide