O mașină în valoare de peste 25.000 de euro a fost găsită de Poliția de Frontieră. Mașina era căutată în două țări

Autor: Ionuț Vîlciu acum 3 săptămâni Știri auto
O mașină în valoare de peste 25.000 de euro a fost găsită de Poliția de Frontieră. Mașina era căutată în două țări

Poliția de Frontieră a depistat un autoturism căutat pentru confiscare. Mașina valora peste 25.000 de mii de euro și era căutată în Cehia și Italia.

Un autoturism în valoare de 125.000 lei, căutat de autoritățile din Italia si Cehia, a fost descoperit de polițiștii de frontieră chiar în țara noastră.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca Mercedes, căutat de către autoritățile din Italia și Cehia, aflat în posesia unui cetățean român. Mai precis, este vorba despre un Mercedes-Benz GLA din prima generație.

Un Mercedes-Benz căutat pentru confiscare a fost găsit de Poliția de Frontieră

În decursul zilei de luni, 14 noiembrie 2022, un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov. Bineînțeles, au fost derulate formalitățile necesare. Polițiștii au descoperit că mașina, un Mercedes-Benz GLA înmatriculat în Cehia, era căutat în vederea confiscării. Mașina era căutată de autoritățile din Cehia și Italia.

„În ziua de 14.11.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unei platforme pe care se afla tractat un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Cehia.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Italia și Cehia. Autoturismul, evaluat la aproximativ 125.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat Poliția de Frontieră.

Mașina a rămas în custodia Poliției de Frontieră, pentru ca cercetările să poată fi derulate în continuare.

Sursa: Poliția de Frontieră

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția de Frontieră


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide